Nabeschouwing MVV Maastricht - Willem II (3-2) || Eerste Divisie

Vrijdag 30 september 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt MVV Maastricht het vrijdag 30 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in De Geusselt in Maastricht.

Via de MVV Maastricht - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MVV Maastricht - Willem II (3-2)

Het Eerste Divisie duel tussen MVV Maastricht en Willem II is onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis geëindigd in een 3-2 overwinning voor MVV Maastricht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Willem II kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van M. de Leeuw. Willem II vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Doodeman op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut wist MVV Maastricht de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Kleinen.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen K. Kostons in de 86e minuut de 2-2 maakte namens MVV Maastricht. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk MVV Maastricht dat in de 95e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat R. Van Helden de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bas Nijhuis bij een 3-2 eindstand in het voordeel van MVV Maastricht.

Wedstrijdstatistieken MVV Maastricht - Willem II
Goals
3
2
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
7
6
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
105
80
Gevaarlijke aanvallen
54
68
Passes
512
355
Overtredingen
2
5
Buitenspel
4
1
Corners
2
6
Wissels
4
3
LIVE MVV Maastricht - Willem II 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MVV Maastricht - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Willem II Doelpunt M. de Leeuw Willem II 0-1
18' Doelpunt Willem II Doelpunt N. Doodeman Willem II 0-2
63' Wissel MVV Maastricht Wissel R. Zeegers voor O. Dzepar MVV Maastricht
66' Wissel Willem II Wissel J. Bokila voor M. de Leeuw Willem II
69' Gele kaart Willem II Gele kaart voor J. Bokila Willem II
70' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt M. Kleinen met assist van J. Steuckers MVV Maastricht 1-2
71' Wissel MVV Maastricht Wissel L. Labylle voor L. Schenk MVV Maastricht
71' Wissel MVV Maastricht Wissel R. van Bommel voor S. Blummel MVV Maastricht
76' Wissel Willem II Wissel E. Kabangu voor N. Doodeman Willem II
82' Wissel MVV Maastricht Wissel D. Rocha Livramento voor M. Kleinen MVV Maastricht
86' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt K. Kostons met assist van D. Rocha Livramento MVV Maastricht 2-2
90' Wissel Willem II Wissel J. Hornkamp voor D. Crowley Willem II
94' Gele kaart Willem II Gele kaart voor E. Kabangu Willem II
95' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt R. Van Helden met assist van N. Souren MVV Maastricht 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting MVV Maastricht - Willem II
Opstellingen MVV Maastricht - Willem II
De opstellingen van MVV Maastricht en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat MVV Maastricht gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Willem II zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Maurice Verberne
Basiselftal MVV Maastricht
# Speler Pos.
12 Romain Matthys K
32 Tim Zeegers V
5 Lars Schenk V
2 Rein Van Helden V
31 Marco Kleinen V
11 Orhan Džepar M
8 Nicky Souren M
7 Sven Blummel M
9 Mart Remans M
16 Jarne Steuckers A
10 Koen Kostons A
Formatie 4-2-3-1
Coach Kevin Hofland
Voorbeschouwing MVV Maastricht - Willem II

MVV Maastricht en Willem II treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bas Nijhuis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen MVV Maastricht en Willem II in de Eerste Divisie vond plaats op 14 februari 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel MVV Maastricht als Willem II wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst MVV Maastricht 1
Winst Willem II 1
Gelijkspel 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel MVV Maastricht op een 7e positie staat, terwijl we Willem II terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
MVV Maastricht - Willem II Opstelling MVV Maastricht Opstelling Willem II Live MVV Maastricht - Willem II Live MVV Maastricht - Willem II kijken MVV Maastricht - Willem II kijken Live MVV Maastricht - Willem II stream MVV Maastricht - Willem II Fox Sports Nabeschouwing MVV Maastricht - Willem II Uitslag MVV Maastricht - Willem II Statistieken MVV Maastricht - Willem II Eerste Divisie 2022/2023 MVV Maastricht - Willem II wedden MVV Maastricht - Willem II gokken MVV Maastricht - Willem II Unibet