Nabeschouwing NAC Breda - Jong Utrecht (3-1) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 16 september 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt NAC Breda het vrijdag 16 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - Jong Utrecht (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen NAC Breda en Jong Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 3-1 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. Lottin, waarmee Jong Utrecht met 0-1 de leiding nam. NAC Breda kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Lucassen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette B. Lucassen zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee NAC Breda de leiding in de wedstrijd nam.

Na 58 minuten werd de voorsprong voor NAC Breda vergroot nadat O. Velanas de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor NAC Breda.

LIVE NAC Breda - Jong Utrecht 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt A. Lottin met assist van E. Reijnders Jong Utrecht 0-1
12' Doelpunt NAC Breda Doelpunt B. Lucassen met assist van K. de Rooij NAC Breda 1-1
17' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor C. Mamengi Jong Utrecht
19' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor D. Fernandes Sanches Jong Utrecht
26' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor A. Zagre Jong Utrecht
33' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor J. Vet NAC Breda
56' Doelpunt NAC Breda Doelpunt B. Lucassen met assist van J. van der Sande NAC Breda 2-1
58' Doelpunt NAC Breda Doelpunt O. Velanas NAC Breda 3-1
63' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor O. Velanas NAC Breda
67' Wissel Jong Utrecht Wissel G. Felicia voor C. Mamengi Jong Utrecht
69' Wissel NAC Breda Wissel E. Banzuzi voor B. van Schuppen NAC Breda
75' Wissel NAC Breda Wissel C. Herrmann voor O. Velanas NAC Breda
83' Wissel NAC Breda Wissel L. Marijnissen voor T. Velthuis NAC Breda
83' Wissel NAC Breda Wissel M. Rutten voor B. Lucassen NAC Breda
88' Wissel Jong Utrecht Wissel Y. Ikeshita voor R. R. Shein Jong Utrecht
88' Wissel Jong Utrecht Wissel A. Oehlers voor D. Versluis Jong Utrecht
89' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Rijks voor D. Fernandes Sanches Jong Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - Jong Utrecht
Opstellingen NAC Breda - Jong Utrecht
De opstellingen van NAC Breda en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Jong Utrecht zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Coach Robert Molenaar
Formatie 3-4-3
Coach Darije Kalezić
Voorbeschouwing NAC Breda - Jong Utrecht

NAC Breda en Jong Utrecht treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurens Gerrets en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en Jong Utrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 4 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Utrecht. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is NAC Breda favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Jong Utrecht slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst NAC Breda 4
Winst Jong Utrecht 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NAC Breda op een 8e positie staat, terwijl we Jong Utrecht terugvinden op de 18e plaats.