Nabeschouwing NAC Breda - TOP Oss (1-0) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 19 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt NAC Breda het vrijdag 19 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - TOP Oss (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen NAC Breda en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 1-0 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door O. Velanas, waarmee NAC Breda met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van NAC Breda.

LIVE NAC Breda - TOP Oss 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt NAC Breda Doelpunt O. Velanas NAC Breda 1-0
46' Wissel TOP Oss Wissel T. Lake voor D. Ladan TOP Oss
58' Wissel TOP Oss Wissel R. Musaba voor J. Margaritha TOP Oss
58' Wissel TOP Oss Wissel N. Abdat voor D. van der Sluys TOP Oss
63' Wissel NAC Breda Wissel J. van der Sande voor C. Herrmann NAC Breda
63' Wissel NAC Breda Wissel B. van Schuppen voor E. Banzuzi NAC Breda
73' Wissel NAC Breda Wissel T. Marijnissen voor O. Velanas NAC Breda
73' Wissel NAC Breda Wissel J. Antonia voor K. de Rooij NAC Breda
79' Wissel TOP Oss Wissel J. J. Sanches voor R. Dekker TOP Oss
84' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor L. Pique TOP Oss
85' Wissel TOP Oss Wissel K. Leidsman voor L. Pique TOP Oss
86' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor J. Mathieu TOP Oss
89' Wissel NAC Breda Wissel R. Besselink voor B. Lucassen NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - TOP Oss
Opstellingen NAC Breda - TOP Oss
De opstellingen van NAC Breda en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en TOP Oss zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Robert Molenaar
Coach Kristof Aelbrecht
Voorbeschouwing NAC Breda - TOP Oss

NAC Breda en TOP Oss treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sander van der Eijk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 29 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor NAC Breda. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is NAC Breda favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl TOP Oss slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst NAC Breda 8
Winst TOP Oss 0
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NAC Breda op een 12e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 11e plaats.