Nabeschouwing PEC Zwolle - Jong PSV (4-2) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 26 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt PEC Zwolle het vrijdag 26 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in MAC³PARK Stadion in Zwolle.

Via de PEC Zwolle - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PEC Zwolle - Jong PSV (4-2)

Het Eerste Divisie duel tussen PEC Zwolle en Jong PSV is onder leiding van scheidsrechter Nick Smit geëindigd in een 4-2 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. PEC Zwolle kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van J. Tutuarima. PEC Zwolle vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Mrkonjic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van PEC Zwolle, waarmee T. Mrkonjic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 57 minuten deed D. Sealy iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Jong PSV werd verkleind tot 3-1. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 81e minuut nadat L. Thy namens PEC Zwolle de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 84e minuut en kwam op naam te staan van Jong PSV speler A. Priske, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nick Smit en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van PEC Zwolle.

LIVE PEC Zwolle - Jong PSV 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PEC Zwolle - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt J. Tutuarima met assist van A. Vellios PEC Zwolle 1-0
34' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt T. Mrkonjic met assist van A. Vellios PEC Zwolle 2-0
46' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt T. Mrkonjic met assist van B. van Hintum PEC Zwolle 3-0
46' Wissel Jong PSV Wissel L. Comenencia voor M. Kreekels Jong PSV
46' Wissel Jong PSV Wissel M. Nassoh voor J. van Duiven Jong PSV
55' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor D. Sealy Jong PSV
57' Doelpunt Jong PSV Doelpunt D. Sealy Jong PSV 3-1
66' Wissel PEC Zwolle Wissel G. Caschili voor T. Mrkonjic PEC Zwolle
66' Wissel PEC Zwolle Wissel D. Van Den Berg voor D. Huiberts PEC Zwolle
67' Wissel PEC Zwolle Wissel L. Thy voor Y. Taha PEC Zwolle
71' Wissel Jong PSV Wissel A. Priske voor D. Sealy Jong PSV
71' Wissel Jong PSV Wissel I. Babadi voor J. Antonisse Jong PSV
77' Wissel Jong PSV Wissel M. Jimenez voor M. A. Doudah Jong PSV
81' Wissel PEC Zwolle Wissel J. Kaparos voor J. Tutuarima PEC Zwolle
81' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt L. Thy met assist van A. Vellios PEC Zwolle 4-1
84' Doelpunt Jong PSV Doelpunt A. Priske met assist van S. Colyn Jong PSV 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting PEC Zwolle - Jong PSV
Opstellingen PEC Zwolle - Jong PSV
De opstellingen van PEC Zwolle en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PEC Zwolle gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Jong PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.