Nabeschouwing Telstar - Heracles (0-3) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 16 september 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt Telstar het vrijdag 16 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in BUKO Stadion in Velsen.

Via de Telstar - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - Heracles (0-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en Heracles is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 0-3 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door E. Hansson, waarmee Heracles Almelo met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Heracles Almelo opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het R. Cicilia die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Heracles Almelo. Vlak voor tijd werd de stand 0-3 doordat N. Laursen van Heracles Almelo een penalty wist te benutten in de 94e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alex Bos, waardoor Heracles dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Telstar - Heracles 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor R. Roosken Heracles Almelo
42' Gele kaart Telstar Gele kaart voor J. Kruiver Telstar
46' Wissel Heracles Almelo Wissel T. Bruns voor L. Schoofs Heracles Almelo
46' Wissel Heracles Almelo Wissel H. Bora voor R. Roosken Heracles Almelo
54' Gele kaart Telstar Gele kaart voor A. Najah Telstar
58' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt E. Hansson met assist van S. Armenteros Heracles Almelo 0-1
66' Wissel Heracles Almelo Wissel M. Vejinovic voor S. Scheperman Heracles Almelo
68' Wissel Telstar Wissel D. Min voor G. Plet Telstar
68' Wissel Telstar Wissel C. Seedorf voor K. Blommestijn Telstar
69' Wissel Telstar Wissel D. Blackson voor J. Mulder Telstar
82' Wissel Heracles Almelo Wissel R. Cicilia voor S. Armenteros Heracles Almelo
86' Wissel Heracles Almelo Wissel M. Les voor A. Ouahim Heracles Almelo
86' Wissel Telstar Wissel T. Overtoom voor M. Apau Telstar
87' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt R. Cicilia met assist van E. Hansson Heracles Almelo 0-2
91' Wissel Telstar Wissel R. Smit voor A. Najah Telstar
94' Penalty Heracles Almelo Penalty N. Laursen Heracles Almelo 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - Heracles
Opstellingen Telstar - Heracles
De opstellingen van Telstar en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Telstar gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Heracles zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Mike Snoei
Coach Joannes Gerardus Adrianus Lammers
Voorbeschouwing Telstar - Heracles

Telstar en Heracles treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alex Bos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Telstar en Heracles elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Winst Telstar 0
Winst Heracles 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 15e positie staat, terwijl we Heracles terugvinden op de 4e plaats.