Nabeschouwing Telstar - Jong Utrecht (2-2) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 30 september 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt Telstar het vrijdag 30 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in BUKO Stadion in Velsen.

Via de Telstar - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - Jong Utrecht (2-2)

De Eerste Divisie 2022/2023 wedstrijd tussen Telstar en Jong Utrecht geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door D. Min, waarmee Telstar met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van D. Fernandes Sanches in de 64e minuut zorgde er even later voor dat Jong Utrecht weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 65e minuut zette C. Giousis zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Telstar de leiding in de wedstrijd nam.

Na 84 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat L. Edhart de 2-2 maakte voor Jong Utrecht. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen. In de 92e minuut werd A. Lottin van Jong Utrecht met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Jong Utrecht met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Telstar - Jong Utrecht 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Telstar Doelpunt D. Min met assist van T. Overtoom Telstar 1-0
34' Gele kaart Telstar Gele kaart voor A. Najah Telstar
35' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Y. Ikeshita Jong Utrecht
62' Wissel Jong Utrecht Wissel D. Versluis voor M. Rijks Jong Utrecht
62' Wissel Jong Utrecht Wissel R. Akmum voor W. Kooy Jong Utrecht
64' Penalty Jong Utrecht Penalty D. Fernandes Sanches Jong Utrecht 1-1
65' Doelpunt Telstar Doelpunt C. Giousis met assist van T. Overtoom Telstar 2-1
74' Wissel Telstar Wissel K. Blommestijn voor D. Min Telstar
77' Wissel Jong Utrecht Wissel L. Edhart voor Y. Ikeshita Jong Utrecht
78' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor J. Vertrouwd Jong Utrecht
84' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt L. Edhart met assist van E. Reijnders Jong Utrecht 2-2
85' Wissel Jong Utrecht Wissel O. van Eldik voor J. Vertrouwd Jong Utrecht
87' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor D. Versluis Jong Utrecht
90' Wissel Telstar Wissel Y. Liesdek voor D. Blackson Telstar
90' Wissel Telstar Wissel J. Mulder voor J. Kruiver Telstar
92' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor A. Lottin Jong Utrecht
92' Rode kaart Jong Utrecht Rode kaart voor A. Lottin Jong Utrecht
93' Wissel Telstar Wissel Q. van den Heerik voor A. Najah Telstar
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - Jong Utrecht
Opstellingen Telstar - Jong Utrecht
De opstellingen van Telstar en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Telstar gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Jong Utrecht zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Mike Snoei
Coach Darije Kalezić
Voorbeschouwing Telstar - Jong Utrecht

Telstar en Jong Utrecht treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wouter Wiersma en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Telstar en Jong Utrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 29 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Utrecht. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Telstar favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Jong Utrecht slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Telstar 7
Winst Jong Utrecht 4
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 14e positie staat, terwijl we Jong Utrecht terugvinden op de 20e plaats.