Nabeschouwing TOP Oss - Jong Utrecht (3-0) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 5 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt TOP Oss het vrijdag 5 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Jong Utrecht (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Jong Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Jesse Rozendal geëindigd in een 3-0 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door J. Margaritha, waarmee TOP Oss met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 38e minuut voor dat TOP Oss via J. Mathieu op 2-0 kwam te staan. In de 84e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het J. Mathieu van TOP Oss die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 3-0.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jesse Rozendal, waardoor TOP Oss dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE TOP Oss - Jong Utrecht 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt TOP Oss Doelpunt J. Margaritha met assist van R. Stuy van den Herik TOP Oss 1-0
37' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor D. Timber Jong Utrecht
38' Penalty TOP Oss Penalty J. Mathieu TOP Oss 2-0
60' Wissel Jong Utrecht Wissel C. Mamengi voor D. Timber Jong Utrecht
60' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Eersteling voor J. Rawlins Jong Utrecht
65' Wissel TOP Oss Wissel R. Musaba voor J. van der Sluijs TOP Oss
69' Wissel Jong Utrecht Wissel L. Edhart voor G. Yah Jong Utrecht
71' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor J. Margaritha TOP Oss
79' Wissel TOP Oss Wissel N. Abdat voor D. van der Sluys TOP Oss
81' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor R. Dekker TOP Oss
83' Wissel Jong Utrecht Wissel D. Versluis voor O. Alou Jong Utrecht
84' Penalty TOP Oss Penalty J. Mathieu TOP Oss 3-0
86' Wissel TOP Oss Wissel J. J. Sanches voor J. Mathieu TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - Jong Utrecht
Opstellingen TOP Oss - Jong Utrecht
De opstellingen van TOP Oss en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat TOP Oss gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Jong Utrecht zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Kristof Aelbrecht
Coach Darije Kalezić
Voorbeschouwing TOP Oss - Jong Utrecht

TOP Oss en Jong Utrecht treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesse Rozendal en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en Jong Utrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 25 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor TOP Oss. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is TOP Oss favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Jong Utrecht slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.