Nabeschouwing TOP Oss - Willem II (1-3) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 23 september 2022 - 21:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt TOP Oss het vrijdag 23 september 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Willem II (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Willem II is onder leiding van scheidsrechter Martijn Vos geëindigd in een 1-3 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Verreth, waarmee Willem II met 0-1 de leiding nam. Willem II vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. de Leeuw op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Willem II vervolgens op 0-3. Het was M. de Leeuw die vanaf 11 meter wist te scoren in de 25e minuut.

J. Mathieu zette TOP Oss even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Martijn Vos toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Willem II.

LIVE TOP Oss - Willem II 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Willem II Doelpunt M. Verreth Willem II 0-1
19' Doelpunt Willem II Doelpunt M. de Leeuw met assist van N. Doodeman Willem II 0-2
25' Penalty Willem II Penalty M. de Leeuw Willem II 0-3
46' Wissel TOP Oss Wissel K. Leidsman voor J. van der Sluijs TOP Oss
71' Wissel TOP Oss Wissel M. Hilderink voor L. Pique TOP Oss
72' Wissel TOP Oss Wissel D. Ladan voor T. Lake TOP Oss
75' Wissel Willem II Wissel E. Kabangu voor N. Doodeman Willem II
75' Wissel Willem II Wissel J. Bokila voor M. de Leeuw Willem II
79' Wissel Willem II Wissel E. Schouten voor M. Verreth Willem II
83' Gele kaart Willem II Gele kaart voor L. Woudenberg Willem II
85' Penalty TOP Oss Penalty J. Mathieu TOP Oss 1-3
90' Wissel Willem II Wissel J. Schroijen voor M. Svensson Willem II
90' Wissel Willem II Wissel W. Spieringhs voor D. Crowley Willem II
92' Wissel TOP Oss Wissel T. Beekman voor R. van Eijma TOP Oss
94' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor J. Mathieu TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - Willem II
Opstellingen TOP Oss - Willem II
De opstellingen van TOP Oss en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat TOP Oss gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Willem II zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Kristof Aelbrecht
Coach Kevin Hofland
Voorbeschouwing TOP Oss - Willem II

TOP Oss en Willem II treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martijn Vos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en Willem II in de Eerste Divisie vond plaats op 7 maart 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Willem II. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Willem II favoriet. 3 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor TOP Oss. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst TOP Oss 0
Winst Willem II 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 14e positie staat, terwijl we Willem II terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.