Nabeschouwing VVV Venlo - PEC Zwolle (0-4) || Eerste Divisie 2022/2023

Zondag 21 augustus 2022 - 12:15 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt VVV Venlo het zondag 21 augustus 2022 om 12:15 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - PEC Zwolle (0-4)

Het Eerste Divisie duel tussen VVV Venlo en PEC Zwolle is onder leiding van scheidsrechter Robin Hensgens geëindigd in een 0-4 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 24 minuten. B. van Polen maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee PEC Zwolle vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 34e minuut kreeg J. Jacobs van VVV-Venlo voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor VVV-Venlo de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep PEC Zwolle via een goal van L. Gorlich in de 49e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 52e minuut volgde een derde treffer van PEC Zwolle, waarmee L. Gorlich zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam PEC Zwolle geen gas terug, waardoor in de 80e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van G. Caschili.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor PEC Zwolle.

LIVE VVV Venlo - PEC Zwolle 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Jacobs voor S. Dirks VVV-Venlo
20' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Y. Roemer VVV-Venlo
22' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor J. Jacobs VVV-Venlo
24' Penalty PEC Zwolle Penalty B. van Polen PEC Zwolle 0-1
34' Tweede gele kaart VVV-Venlo Tweede gele kaart voor J. Jacobs VVV-Venlo
49' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt L. Gorlich met assist van D. Huiberts PEC Zwolle 0-2
46' Wissel PEC Zwolle Wissel D. Van Den Berg voor J. Tutuarima PEC Zwolle
46' Wissel VVV-Venlo Wissel R. Sedlacek voor T. Verheijen VVV-Venlo
52' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt L. Gorlich PEC Zwolle 0-3
55' Wissel VVV-Venlo Wissel M. van Rooijen voor Y. Roemer VVV-Venlo
61' Wissel PEC Zwolle Wissel H. Medunjanin voor Y. Taha PEC Zwolle
62' Wissel PEC Zwolle Wissel L. Thy voor A. Vellios PEC Zwolle
67' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor M. van Rooijen VVV-Venlo
71' Wissel VVV-Venlo Wissel C. Johansson voor S. Braken VVV-Venlo
71' Wissel VVV-Venlo Wissel O. Yasar voor N. Venema VVV-Venlo
76' Wissel PEC Zwolle Wissel D. Chirino voor B. van Polen PEC Zwolle
77' Wissel PEC Zwolle Wissel G. Caschili voor T. Mrkonjic PEC Zwolle
79' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor R. Klaasen VVV-Venlo
80' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt G. Caschili met assist van T. van den Belt PEC Zwolle 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - PEC Zwolle
Opstellingen VVV Venlo - PEC Zwolle
De opstellingen van VVV Venlo en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en PEC Zwolle zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.