Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Den Bosch (3-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Zondag 11 februari 2024 - 12:15 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt ADO Den Haag het zondag 11 februari 2024 om 12:15 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Den Bosch (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen ADO Den Haag en FC Den Bosch is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 3-0 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Jari Vlak, waarmee ADO Den Haag met 1-0 de leiding nam. ADO Den Haag vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Henk Veerman op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Henri Koudossou van ADO Den Haag die de 3-0 wist te maken in de 92e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sander van der Eijk, waardoor ADO Den Haag dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE ADO Den Haag - FC Den Bosch 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt Jari Vlak met assist van Kürşad Sürmeli ADO Den Haag 1-0
58' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor Joel Ideho ADO Den Haag
58' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor Rik Mulders FC Den Bosch
60' Wissel FC Den Bosch Wissel Shalva Ogbaidze voor Salah Oulad MHand FC Den Bosch
61' Wissel FC Den Bosch Wissel Tomas Kalinauskas voor Stan Maas FC Den Bosch
61' Wissel FC Den Bosch Wissel Vieiri Kotzebue voor Mees Laros FC Den Bosch
64' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt Henk Veerman met assist van Daryl van Mieghem ADO Den Haag 2-0
68' Wissel ADO Den Haag Wissel Alex Schalk voor Joel Ideho ADO Den Haag
70' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor Vieiri Kotzebue FC Den Bosch
76' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor Nick de Groot FC Den Bosch
76' Wissel ADO Den Haag Wissel Henri Koudossou voor Bart van Hintum ADO Den Haag
76' Wissel ADO Den Haag Wissel Jerry van Ewijk voor Daryl van Mieghem ADO Den Haag
82' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor Kürşad Sürmeli ADO Den Haag
85' Wissel FC Den Bosch Wissel Sheddy Barglan voor Rik Mulders FC Den Bosch
85' Wissel FC Den Bosch Wissel Ryan Leijten voor Ricardo Henning FC Den Bosch
85' Wissel ADO Den Haag Wissel Timothy Derijck voor Justin Che ADO Den Haag
92' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt Henri Koudossou met assist van J. van der Sande ADO Den Haag 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - FC Den Bosch
Opstellingen ADO Den Haag - FC Den Bosch
De opstellingen van ADO Den Haag en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Den Bosch zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.