Voorbeschouwing De Graafschap - Jong AZ (0-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 29 maart 2024 - 20:00 uurIn de Eerste Divisie 2023/2024 neemt De Graafschap het vrijdag 29 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE De Graafschap - Jong AZ 0-0

Vanaf vrijdag 29 maart 2024 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd De Graafschap - Jong AZ volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 maanden, 2 dagen, 9 uur, 37 minuten en 42 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - Jong AZ
Opstellingen De Graafschap - Jong AZ

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Graafschap - Jong AZ

De Graafschap en Jong AZ treffen elkaar in de 32e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024.

De vorige ontmoeting tussen De Graafschap en Jong AZ in de Eerste Divisie vond plaats op 23 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong AZ. Op basis van de afgelopen 11 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel De Graafschap als Jong AZ wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 4
Winst Jong AZ 4
Gelijkspel 3
Totaal 11
Tags
De Graafschap - Jong AZ Opstelling De Graafschap Opstelling Jong AZ Live De Graafschap - Jong AZ Live De Graafschap - Jong AZ kijken De Graafschap - Jong AZ kijken Live De Graafschap - Jong AZ stream De Graafschap - Jong AZ Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - Jong AZ Uitslag De Graafschap - Jong AZ Statistieken De Graafschap - Jong AZ Eerste Divisie 2023/2024 De Graafschap - Jong AZ wedden De Graafschap - Jong AZ gokken De Graafschap - Jong AZ Unibet