Nabeschouwing De Graafschap - TOP Oss (2-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 1 maart 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt De Graafschap het vrijdag 1 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - TOP Oss (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen De Graafschap en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Clay Ruperti geëindigd in een 2-1 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Tristan van Gilst, waarmee De Graafschap met 1-0 de leiding nam. De Graafschap vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Simon Colyn op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut wist TOP Oss de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Grad Damen. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want TOP Oss kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Clay Ruperti, waardoor De Graafschap dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE De Graafschap - TOP Oss 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt De Graafschap Doelpunt Tristan van Gilst met assist van Simon Colyn De Graafschap 1-0
46' Wissel TOP Oss Wissel Lars Nieuwpoort voor Sven Zitman TOP Oss
46' Wissel TOP Oss Wissel J. Zimmerman voor Abel Stensrud TOP Oss
52' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor Ilounga Pata TOP Oss
62' Doelpunt De Graafschap Doelpunt Simon Colyn De Graafschap 2-0
62' Wissel De Graafschap Wissel Mimoun Mahi voor Giovanni Büttner De Graafschap
63' Wissel TOP Oss Wissel Delano Ladan voor Konstantinos Doumtsios TOP Oss
70' Wissel De Graafschap Wissel David Flakus Bosilj voor Ralf Seuntjens De Graafschap
70' Wissel TOP Oss Wissel Joshua Eijgenraam voor Xander Lambrix TOP Oss
70' Wissel De Graafschap Wissel Devin Haen  voor Tristan van Gilst De Graafschap
78' Doelpunt TOP Oss Doelpunt Grad Damen met assist van J. Zimmerman TOP Oss 2-1
78' Wissel TOP Oss Wissel Giovanni Korte voor Karim Loukili TOP Oss
80' Wissel De Graafschap Wissel Levi Schoppema voor Alexander Büttner De Graafschap
81' Wissel De Graafschap Wissel Lion Kaak voor Philip Brittijn De Graafschap
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - TOP Oss
Opstellingen De Graafschap - TOP Oss
De opstellingen van De Graafschap en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat De Graafschap gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en TOP Oss zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.