Nabeschouwing FC Den Bosch - Roda JC (0-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 19 januari 2024 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt FC Den Bosch het vrijdag 19 januari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - Roda JC (0-0)

De Eerste Divisie 2023/2024 wedstrijd tussen FC Den Bosch en Roda JC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren FC Den Bosch en Roda JC gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Marc Nagtegaal niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Den Bosch - Roda JC
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
7
8
Schoten op doel
1
1
Aanvallen
119
117
Gevaarlijke aanvallen
65
67
Passes
337
462
Overtredingen
9
12
Buitenspel
1
4
Corners
5
8
LIVE FC Den Bosch - Roda JC 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Arjen Van Der Heide voor Sami Ouaissa Roda JC Kerkrade
44' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor Dennis Gyamfi FC Den Bosch
46' Wissel FC Den Bosch Wissel Rik Mulders voor Dennis Gyamfi FC Den Bosch
46' Wissel FC Den Bosch Wissel Shalva Ogbaidze voor Vieiri Kotzebue FC Den Bosch
69' Wissel FC Den Bosch Wissel Ilias Boumassaoudi voor Victor van den Bogert FC Den Bosch
75' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Metehan Güçlü voor Maximilian Schmid Roda JC Kerkrade
80' Wissel FC Den Bosch Wissel Anass Ahannach voor Tomas Kalinauskas FC Den Bosch
84' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Lennerd Daneels voor Enrique Peña Zauner Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - Roda JC
Opstellingen FC Den Bosch - Roda JC
De opstellingen van FC Den Bosch en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Den Bosch gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Roda JC zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach William van Overbeek
Formatie 4-4-2
Coach Bas Sibum
Voorbeschouwing FC Den Bosch - Roda JC

FC Den Bosch en Roda JC treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Den Bosch en Roda JC in de Eerste Divisie vond plaats op 22 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roda JC. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is FC Den Bosch favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Roda JC slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Den Bosch 6
Winst Roda JC 5
Gelijkspel 2
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Den Bosch op een 18e positie staat, terwijl we Roda JC terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
FC Den Bosch - Roda JC Opstelling FC Den Bosch Opstelling Roda JC Live FC Den Bosch - Roda JC Live FC Den Bosch - Roda JC kijken FC Den Bosch - Roda JC kijken Live FC Den Bosch - Roda JC stream FC Den Bosch - Roda JC Fox Sports Nabeschouwing FC Den Bosch - Roda JC Uitslag FC Den Bosch - Roda JC Statistieken FC Den Bosch - Roda JC Eerste Divisie 2023/2024 FC Den Bosch - Roda JC wedden FC Den Bosch - Roda JC gokken FC Den Bosch - Roda JC Unibet