Nabeschouwing FC Eindhoven - TOP Oss (0-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Maandag 27 november 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt FC Eindhoven het maandag 27 november 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - TOP Oss (0-0)

De Eerste Divisie 2023/2024 wedstrijd tussen FC Eindhoven en TOP Oss geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was FC Eindhoven dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. TOP Oss kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ingmar Oostrom niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE FC Eindhoven - TOP Oss 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor Jonathan Mulder TOP Oss
33' Wissel TOP Oss Wissel Thomas Cox voor Giovanni Troupée TOP Oss
56' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor Thomas Cox TOP Oss
56' Wissel FC Eindhoven Wissel Sven Van Doorm voor David Garden FC Eindhoven
57' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor Enrico Dueñas TOP Oss
64' Wissel TOP Oss Wissel Konstantinos Doumtsios voor Julian Kuijpers TOP Oss
64' Wissel TOP Oss Wissel Maxim van Peer voor Enrico Dueñas TOP Oss
71' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Mawouna Amevor FC Eindhoven
89' Wissel TOP Oss Wissel Vasilios Pavlidis voor Calvin Mac-Intosch TOP Oss
95' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor Arthur Allemeersch TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - TOP Oss
Opstellingen FC Eindhoven - TOP Oss
De opstellingen van FC Eindhoven en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en TOP Oss zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing FC Eindhoven - TOP Oss

FC Eindhoven en TOP Oss treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ingmar Oostrom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Eindhoven en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 17 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor TOP Oss. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide ploegen is FC Eindhoven favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl TOP Oss slechts 13 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst FC Eindhoven 14
Winst TOP Oss 13
Gelijkspel 7
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Eindhoven op een 12e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 20e plaats.