Nabeschouwing Helmond Sport - FC Emmen Eerste Divisie 2023/2024 (1-2) || 24-11-2023

Nabeschouwing Helmond Sport - FC Emmen (1-2) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 24 november 2023 - 20:00 uurIn de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Helmond Sport het vrijdag 24 november 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - FC Emmen (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en FC Emmen is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 1-2 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Ahmed El Messaoudi, waarmee FC Emmen met 0-1 de leiding nam. FC Emmen vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Piotr Parzyszek op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut kreeg Julius Dirksen van FC Emmen voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en FC Emmen de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Martijn Kaars zette Helmond Sport even later op 1-2 nadat hij een door scheidsrechter Laurens Gerrets toegekende penalty wist te benutten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Laurens Gerrets, waardoor FC Emmen dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Helmond Sport - FC Emmen
Goals
1
2
Balbezit
64%
36%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
17
18
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
112
92
Gevaarlijke aanvallen
80
49
Passes
610
327
Overtredingen
4
11
Buitenspel
1
2
Corners
14
6
LIVE Helmond Sport - FC Emmen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Doelpunt FC Emmen Doelpunt Ahmed El Messaoudi met assist van Jari Vlak FC Emmen 0-1
30' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor Julius Dirksen FC Emmen
31' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor Fred Grim FC Emmen
47' Doelpunt FC Emmen Doelpunt Piotr Parzyszek FC Emmen 0-2
46' Wissel Helmond Sport Wissel Hakon Lorentzen voor Joseph Amuzu Helmond Sport
64' Wissel Helmond Sport Wissel Gabriël Culhaci voor Mees Kreekels Helmond Sport
64' Wissel Helmond Sport Wissel Arno Van Keilegom voor Bram van Vlerken Helmond Sport
64' Wissel Helmond Sport Wissel Elmo Lieftink voor Michel Ludwig Helmond Sport
64' Wissel FC Emmen Wissel Joey Konings voor Bram van Vlerken FC Emmen
65' Wissel FC Emmen Wissel Jorrit Smeets voor Lucas Bernadou FC Emmen
67' Tweede gele kaart FC Emmen Tweede gele kaart voor Julius Dirksen FC Emmen
68' Penalty Helmond Sport Penalty Martijn Kaars Helmond Sport 1-2
74' Wissel FC Emmen Wissel Robin Schouten voor Piotr Parzyszek FC Emmen
74' Wissel FC Emmen Wissel Dennis Vos voor Desley Ubbink FC Emmen
77' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor Jan Hoekstra FC Emmen
82' Wissel Helmond Sport Wissel Álvaro Marín voor Anthony van den Hurk Helmond Sport
86' Wissel FC Emmen Wissel Maikel Kieftenbeld voor Ahmed El Messaoudi FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - FC Emmen
Opstellingen Helmond Sport - FC Emmen
De opstellingen van Helmond Sport en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Helmond Sport gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en FC Emmen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Fred Grim
Voorbeschouwing Helmond Sport - FC Emmen

Helmond Sport en FC Emmen treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurens Gerrets en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Helmond Sport en FC Emmen in de Eerste Divisie vond plaats op 1 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Helmond Sport. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide ploegen is Helmond Sport favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl FC Emmen slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Helmond Sport 13
Winst FC Emmen 6
Gelijkspel 8
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Helmond Sport op een 10e positie staat, terwijl we FC Emmen terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Helmond Sport - FC Emmen Opstelling Helmond Sport Opstelling FC Emmen Live Helmond Sport - FC Emmen Live Helmond Sport - FC Emmen kijken Helmond Sport - FC Emmen kijken Live Helmond Sport - FC Emmen stream Helmond Sport - FC Emmen Fox Sports Nabeschouwing Helmond Sport - FC Emmen Uitslag Helmond Sport - FC Emmen Statistieken Helmond Sport - FC Emmen Eerste Divisie 2023/2024 Helmond Sport - FC Emmen wedden Helmond Sport - FC Emmen gokken Helmond Sport - FC Emmen Unibet