Nabeschouwing Helmond Sport - Jong PSV (2-2) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 19 januari 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Helmond Sport het vrijdag 19 januari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - Jong PSV (2-2)

De Eerste Divisie 2023/2024 wedstrijd tussen Helmond Sport en Jong PSV geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Giannis-Fivos Botos, waarmee Helmond Sport met 1-0 de leiding nam. Jong PSV kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Jevon Simons, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 36e minuut zette Anthony van den Hurk zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Helmond Sport de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Wessel Kuhn de 2-2 maakte voor Jong PSV.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Helmond Sport - Jong PSV 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor Mylian Jiménez Jong PSV
12' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt Giannis-Fivos Botos met assist van Anthony van den Hurk Helmond Sport 1-0
27' Doelpunt Jong PSV Doelpunt Jevon Simons met assist van Fredrik Oppegard  Jong PSV 1-1
36' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt Anthony van den Hurk met assist van Michel Ludwig Helmond Sport 2-1
58' Wissel Jong PSV Wissel Tai Abed voor Mylian Jiménez Jong PSV
58' Wissel Jong PSV Wissel Bram Rovers voor Shurandy Sambo Jong PSV
58' Wissel Jong PSV Wissel Wessel Kuhn voor Dantaye Gilbert Jong PSV
69' Doelpunt Jong PSV Doelpunt Wessel Kuhn Jong PSV 2-2
70' Wissel Helmond Sport Wissel Mees Kreekels voor Michel Ludwig Helmond Sport
80' Wissel Helmond Sport Wissel Peter van Ooijen voor Joeri Schroyen Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - Jong PSV
Opstellingen Helmond Sport - Jong PSV
De opstellingen van Helmond Sport en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Helmond Sport gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Jong PSV zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.