Nabeschouwing Jong PSV - NAC Breda (0-5) || Eerste Divisie 2023/2024

Maandag 4 december 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Jong PSV het maandag 4 december 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - NAC Breda (0-5)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong PSV en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Clay Ruperti geëindigd in een 0-5 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Matthew Garbett, waarmee NAC Breda met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 47e minuut voor dat NAC Breda via Dominik Janošek op 0-2 kwam te staan. In de 48e minuut volgde een derde treffer van NAC Breda, waarmee Roy Kuijpers zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam NAC Breda geen gas terug, waardoor in de 64e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Sigurd Haugen. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor NAC Breda. Deze werd gescoord door Sigurd Haugen in de 89e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Clay Ruperti bij een 0-5 eindstand in het voordeel van NAC Breda.

LIVE Jong PSV - NAC Breda 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt NAC Breda Doelpunt Matthew Garbett NAC Breda 0-1
47' Penalty NAC Breda Penalty Dominik Janošek NAC Breda 0-2
48' Doelpunt NAC Breda Doelpunt Roy Kuijpers NAC Breda 0-3
51' Wissel Jong PSV Wissel Jesper Uneken voor Mylian Jiménez Jong PSV
59' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor Matthew Garbett NAC Breda
61' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor Casper Staring NAC Breda
64' Doelpunt NAC Breda Doelpunt Sigurd Haugen met assist van Matthew Garbett NAC Breda 0-4
68' Wissel NAC Breda Wissel Javier Vet voor Aimé Omgba NAC Breda
69' Wissel Jong PSV Wissel Muhlis Dagasan voor Emmanuel van de Blaak Jong PSV
69' Wissel Jong PSV Wissel Yaël Gil y Muiños voor Matteo Dams Jong PSV
77' Wissel NAC Breda Wissel Tom Boere voor Dominik Janošek NAC Breda
85' Wissel NAC Breda Wissel Sabir Agougil voor Martin Koscelník NAC Breda
85' Wissel NAC Breda Wissel Lucassen Boyd voor Casper Staring NAC Breda
85' Wissel NAC Breda Wissel Victor Wernersson voor Boy Kemper NAC Breda
89' Doelpunt NAC Breda Doelpunt Sigurd Haugen met assist van Javier Vet NAC Breda 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - NAC Breda
Opstellingen Jong PSV - NAC Breda
De opstellingen van Jong PSV en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong PSV gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.