Nabeschouwing Jong PSV - Telstar (1-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Maandag 14 augustus 2023 - 20:00 uurIn de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Jong PSV het maandag 14 augustus 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - Telstar (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong PSV en Telstar is onder leiding van scheidsrechter Robin Vereijken geëindigd in een 1-0 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Jong PSV - Telstar
Goals
1
0
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
8
15
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
82
86
Gevaarlijke aanvallen
44
53
Passes
393
381
Overtredingen
12
15
Buitenspel
1
6
Corners
3
11
LIVE Jong PSV - Telstar 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - Telstar
Opstellingen Jong PSV - Telstar

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Jong PSV - Telstar

Jong PSV en Telstar treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Vereijken en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Jong PSV en Telstar in de Eerste Divisie vond plaats op 17 februari 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Jong PSV favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Telstar slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Jong PSV 7
Winst Telstar 3
Gelijkspel 10
Totaal 20

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Jong PSV - Telstar Opstelling Jong PSV Opstelling Telstar Live Jong PSV - Telstar Live Jong PSV - Telstar kijken Jong PSV - Telstar kijken Live Jong PSV - Telstar stream Jong PSV - Telstar Fox Sports Nabeschouwing Jong PSV - Telstar Uitslag Jong PSV - Telstar Statistieken Jong PSV - Telstar Eerste Divisie 2023/2024 Jong PSV - Telstar wedden Jong PSV - Telstar gokken Jong PSV - Telstar Unibet