Nabeschouwing Jong Utrecht - De Graafschap (2-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 24 november 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Jong Utrecht het vrijdag 24 november 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - De Graafschap (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en De Graafschap is onder leiding van scheidsrechter Thomas Hardeman geëindigd in een 2-0 overwinning voor Jong Utrecht. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Tobias Augustinus-Jensen, waarmee Jong Utrecht met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Jong Utrecht opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het Jesse van de Haar die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Jong Utrecht.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Jong Utrecht.

LIVE Jong Utrecht - De Graafschap 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt Tobias Augustinus-Jensen met assist van Mees Rijks Jong Utrecht 1-0
46' Wissel Jong Utrecht Wissel Björn Hardley voor Joshua Mukeh Jong Utrecht
59' Wissel De Graafschap Wissel Devin Haen  voor Simon Colyn De Graafschap
63' Wissel Jong Utrecht Wissel Nordin Bukala voor Olivier van Eldik Jong Utrecht
63' Wissel Jong Utrecht Wissel Emil Rohd voor Adrian Blake Jong Utrecht
65' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Emil Rohd Jong Utrecht
71' Wissel Jong Utrecht Wissel Jesse van de Haar voor Mees Rijks Jong Utrecht
71' Wissel De Graafschap Wissel Tristan van Gilst voor Basar Önal De Graafschap
71' Wissel De Graafschap Wissel Stan Wevers voor Lion Kaak De Graafschap
71' Wissel De Graafschap Wissel Anis Yadir voor Giovanni Büttner De Graafschap
84' Wissel Jong Utrecht Wissel Achraf Boumenjal voor Tobias Augustinus-Jensen Jong Utrecht
86' Wissel De Graafschap Wissel Huseyin Dogan voor David Flakus Bosilj De Graafschap
94' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt Jesse van de Haar met assist van Emil Rohd Jong Utrecht 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - De Graafschap
Opstellingen Jong Utrecht - De Graafschap
De opstellingen van Jong Utrecht en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Utrecht gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en De Graafschap zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.