Nabeschouwing Jong Utrecht - Telstar (0-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Maandag 4 december 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Jong Utrecht het maandag 4 december 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - Telstar (0-0)

De Eerste Divisie 2023/2024 wedstrijd tussen Jong Utrecht en Telstar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Jorginho Soares van Telstar. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 83e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Jong Utrecht en Telstar gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Telstar kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Boyd van Kommer niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Jong Utrecht - Telstar 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Rickson van Hees Jong Utrecht
35' Gele kaart Telstar Gele kaart voor Jorginho Soares Telstar
40' Wissel Jong Utrecht Wissel Gibson Yah voor Neal Viereck Jong Utrecht
42' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Nordin Bukala Jong Utrecht
62' Wissel Jong Utrecht Wissel Adrian Blake voor Tobias Augustinus-Jensen Jong Utrecht
62' Wissel Jong Utrecht Wissel Emil Rohd voor Mees Akkerman Jong Utrecht
62' Wissel Jong Utrecht Wissel Rafik el Arguioui voor Sil van der Wegen Jong Utrecht
71' Wissel Telstar Wissel Quinten van den Heerik voor Mohammed Tahiri Telstar
73' Wissel Jong Utrecht Wissel Mees Rijks voor Jesse van de Haar Jong Utrecht
79' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Adrian Blake Jong Utrecht
83' Tweede gele kaart Telstar Tweede gele kaart voor Jorginho Soares Telstar
86' Wissel Telstar Wissel Devon Koswal voor Zakaria Eddahchouri Telstar
87' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Nazjir Held Jong Utrecht
92' Wissel Telstar Wissel Alae-Eddine Bouyaghlafen voor Cain Seedorf Telstar
92' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Emil Rohd Jong Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - Telstar
Opstellingen Jong Utrecht - Telstar
De opstellingen van Jong Utrecht en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Utrecht gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Telstar zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Ivar van Dinteren
Coach Mike Snoei
Voorbeschouwing Jong Utrecht - Telstar

Jong Utrecht en Telstar treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Boyd van Kommer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Utrecht en Telstar in de Eerste Divisie vond plaats op 13 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Telstar. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Telstar favoriet. 8 keer wist de ploeg van Jong Utrecht te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Jong Utrecht. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Jong Utrecht 4
Winst Telstar 8
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 17e positie staat, terwijl we Telstar terugvinden op de 18e plaats.