Nabeschouwing MVV Maastricht - Willem II (1-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Zaterdag 20 april 2024 - 18:45 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt MVV Maastricht het zaterdag 20 april 2024 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in De Geusselt in Maastricht.

Via de MVV Maastricht - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MVV Maastricht - Willem II (1-1)

De Eerste Divisie 2023/2024 wedstrijd tussen MVV Maastricht en Willem II geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Dailon Rocha Livramento, waarmee MVV Maastricht met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Willem II het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 93e minuut was het namelijk Jeredy Hilterman die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE MVV Maastricht - Willem II 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MVV Maastricht - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt Dailon Rocha Livramento met assist van Nicky Souren  MVV Maastricht 1-0
41' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor Dailon Rocha Livramento MVV Maastricht
46' Wissel Willem II Wissel Jeremy Bokila voor Thijs Oosting Willem II
46' Wissel Willem II Wissel Khaled Razak voor Nick Doodeman Willem II
68' Gele kaart Willem II Gele kaart voor Khaled Razak Willem II
69' Wissel MVV Maastricht Wissel Bryan Smeets voor Rayan Buifrahi MVV Maastricht
69' Wissel Willem II Wissel Max Svensson voor Matthias Verreth Willem II
82' Wissel MVV Maastricht Wissel Tim Zeegers voor Ferre Slegers MVV Maastricht
88' Wissel Willem II Wissel Valentino Vermeulen voor Freek Heerkens  Willem II
93' Doelpunt Willem II Doelpunt Jeredy Hilterman met assist van Ringo Meerveld Willem II 1-1
90' Wissel MVV Maastricht Wissel Camil Mmaee voor Dailon Rocha Livramento MVV Maastricht
Video hoogtepunten en samenvatting MVV Maastricht - Willem II
Opstellingen MVV Maastricht - Willem II
De opstellingen van MVV Maastricht en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat MVV Maastricht gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Willem II zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing MVV Maastricht - Willem II

MVV Maastricht en Willem II treffen elkaar in de 35e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jannick van der Laan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen MVV Maastricht en Willem II in de Eerste Divisie vond plaats op 8 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Willem II. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Willem II favoriet. 3 keer wist de ploeg van MVV Maastricht te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor MVV Maastricht. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst MVV Maastricht 2
Winst Willem II 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel MVV Maastricht op een 8e positie staat, terwijl we Willem II terugvinden op de 1e plaats.