Nabeschouwing NAC Breda - Jong AZ (2-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 18 augustus 2023 - 20:00 uurIn de Eerste Divisie 2023/2024 neemt NAC Breda het vrijdag 18 augustus 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - Jong AZ (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen NAC Breda en Jong AZ is onder leiding van scheidsrechter Nick Smit geëindigd in een 2-1 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - Jong AZ
Goals
2
1
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
12
14
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
96
88
Gevaarlijke aanvallen
95
61
Passes
371
371
Overtredingen
17
9
Buitenspel
0
1
Corners
7
6
Wissels
5
5
LIVE NAC Breda - Jong AZ 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - Jong AZ
Opstellingen NAC Breda - Jong AZ

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing NAC Breda - Jong AZ

NAC Breda en Jong AZ treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nick Smit en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en Jong AZ in de Eerste Divisie vond plaats op 27 januari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor NAC Breda. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is NAC Breda favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Jong AZ slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst NAC Breda 7
Winst Jong AZ 1
Gelijkspel 0
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NAC Breda op een 7e positie staat, terwijl we Jong AZ terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
NAC Breda - Jong AZ Opstelling NAC Breda Opstelling Jong AZ Live NAC Breda - Jong AZ Live NAC Breda - Jong AZ kijken NAC Breda - Jong AZ kijken Live NAC Breda - Jong AZ stream NAC Breda - Jong AZ Fox Sports Nabeschouwing NAC Breda - Jong AZ Uitslag NAC Breda - Jong AZ Statistieken NAC Breda - Jong AZ Eerste Divisie 2023/2024 NAC Breda - Jong AZ wedden NAC Breda - Jong AZ gokken NAC Breda - Jong AZ Unibet