Nabeschouwing NAC Breda - SC Cambuur (1-2) || Eerste Divisie 2023/2024

Maandag 19 februari 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt NAC Breda het maandag 19 februari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - SC Cambuur (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen NAC Breda en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij geëindigd in een 1-2 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door Roberts Uldrikis, waarmee SC Cambuur met 0-1 de leiding nam. NAC Breda kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Martin Koscelník, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 71e minuut zette Roberts Uldrikis zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee SC Cambuur de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Joey Kooij, waardoor SC Cambuur dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE NAC Breda - SC Cambuur 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor Sturla Ottesen SC Cambuur
37' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt Roberts Uldrikis met assist van Milan Smit SC Cambuur 0-1
46' Wissel NAC Breda Wissel Sigurd Haugen voor Fredrik Jensen NAC Breda
46' Wissel NAC Breda Wissel Martin Koscelník voor P. Sejdiu NAC Breda
56' Doelpunt NAC Breda Doelpunt Martin Koscelník met assist van Dominik Janošek NAC Breda 1-1
65' Wissel SC Cambuur Wissel Marco Tol voor Milan Smit SC Cambuur
71' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt Roberts Uldrikis met assist van Fedde De Jong SC Cambuur 1-2
74' Wissel NAC Breda Wissel Tom Boere voor Aimé Omgba NAC Breda
76' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor Leon Bergsma SC Cambuur
79' Wissel NAC Breda Wissel Adam Kaied voor Manel Royo NAC Breda
89' Wissel SC Cambuur Wissel Jhondly van der Meer voor Fedde De Jong SC Cambuur
89' Wissel SC Cambuur Wissel Matthias Nartey voor Michael Breij SC Cambuur
92' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor Yanick van Osch SC Cambuur
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - SC Cambuur
Opstellingen NAC Breda - SC Cambuur
De opstellingen van NAC Breda en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en SC Cambuur zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.