Nabeschouwing Roda JC - De Graafschap (1-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 19 april 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Roda JC het vrijdag 19 april 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - De Graafschap (1-1)

De Eerste Divisie 2023/2024 wedstrijd tussen Roda JC en De Graafschap geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Roda JC Kerkrade kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van E. Peña Zauner. Lange tijd leek het erop dat De Graafschap het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 85e minuut was het namelijk Maas Willemsen die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Roda JC - De Graafschap 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt E. Peña Zauner met assist van Sami Ouaissa  Roda JC Kerkrade 1-0
14' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor Philip Brittijn De Graafschap
46' Wissel De Graafschap Wissel Devin Haen  voor Ralf Seuntjens De Graafschap
71' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Lennerd Daneels voor E. Peña Zauner Roda JC Kerkrade
74' Wissel De Graafschap Wissel D. Flakus Bosilj voor Philip Brittijn De Graafschap
74' Wissel De Graafschap Wissel Tristan van Gilst voor Donny Warmerdam De Graafschap
84' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor Boyd Reith Roda JC Kerkrade
85' Doelpunt De Graafschap Doelpunt Maas Willemsen met assist van Alexander Büttner De Graafschap 1-1
88' Wissel De Graafschap Wissel Giovanni Büttner voor Lion Kaak De Graafschap
88' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Orhan Džepar voor Arjen van der Heide Roda JC Kerkrade
88' Wissel De Graafschap Wissel Stan Wevers voor Jeffry Fortes De Graafschap
92' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor D. Flakus Bosilj De Graafschap
91' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Saydou Bangura voor V. Sejk Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - De Graafschap
Opstellingen Roda JC - De Graafschap
De opstellingen van Roda JC en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roda JC gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en De Graafschap zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.