Nabeschouwing Roda JC - SC Cambuur (2-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 3 mei 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Roda JC het vrijdag 3 mei 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - SC Cambuur (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Roda JC en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 2-0 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door Sami Ouaissa , waarmee Roda JC Kerkrade met 1-0 de leiding nam. Roda JC Kerkrade vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Sejk op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Roda JC.

LIVE Roda JC - SC Cambuur 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor Sturla Ottesen SC Cambuur
36' Wissel SC Cambuur Wissel Jhondly van der Meer voor Sturla Ottesen SC Cambuur
58' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor Milan Smit SC Cambuur
61' Wissel SC Cambuur Wissel Fedde de Jong voor Michael Breij SC Cambuur
62' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Lennerd Daneels voor E. Peña Zauner Roda JC Kerkrade
65' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt Sami Ouaissa  met assist van Walid Ould-Chikh Roda JC Kerkrade 1-0
73' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Arjen van der Heide voor Walid Ould-Chikh Roda JC Kerkrade
75' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt V. Sejk Roda JC Kerkrade 2-0
77' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Brian Koglin  voor Rodney Kongolo  Roda JC Kerkrade
82' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor Brian Koglin  Roda JC Kerkrade
84' Wissel SC Cambuur Wissel Chima Anyasi voor Marco Tol SC Cambuur
84' Wissel SC Cambuur Wissel Wiebe Kooistra voor Remco Balk SC Cambuur
84' Wissel SC Cambuur Wissel Yoram van der Veen voor Thomas Poll SC Cambuur
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - SC Cambuur
Opstellingen Roda JC - SC Cambuur
De opstellingen van Roda JC en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roda JC gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en SC Cambuur zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.