Nabeschouwing SC Cambuur - FC Dordrecht (3-3) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 26 april 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt SC Cambuur het vrijdag 26 april 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - FC Dordrecht (3-3)

De Eerste Divisie 2023/2024 wedstrijd tussen SC Cambuur en FC Dordrecht geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Roberts Uldrikis, waarmee SC Cambuur met 1-0 de leiding nam. FC Dordrecht kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ilias Sebaoui, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 32e minuut zette Roberts Uldrikis zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee SC Cambuur de leiding in de wedstrijd nam.

Na 49 minuten werd de voorsprong voor SC Cambuur vergroot nadat Milan Smit de 3-1 wist te scoren. In de 55e minuut kwam FC Dordrecht weer dichterbij, nadat Shiloh t Zand de stand terug wist te brengen naar 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor FC Dordrecht. In de 79e minuut was het A. Segecic die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Edwin van de Graaf en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE SC Cambuur - FC Dordrecht 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt Roberts Uldrikis met assist van Michael Breij SC Cambuur 1-0
25' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt Ilias Sebaoui met assist van Ruben Kluivert FC Dordrecht 1-1
32' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt Roberts Uldrikis met assist van Michael Breij SC Cambuur 2-1
46' Wissel SC Cambuur Wissel Bram Marsman voor Michael Breij SC Cambuur
46' Wissel FC Dordrecht Wissel K. Osundina voor Rene Kriwak FC Dordrecht
49' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt Milan Smit met assist van Bram Marsman SC Cambuur 3-1
51' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor Floris Smand SC Cambuur
52' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor Michele Santoni FC Dordrecht
55' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt Shiloh t Zand met assist van Léo Seydoux FC Dordrecht 3-2
59' Wissel FC Dordrecht Wissel Ilias Bronkhorst voor Léo Seydoux FC Dordrecht
59' Wissel FC Dordrecht Wissel Jari Schuurman  voor Tim Receveur FC Dordrecht
60' Wissel FC Dordrecht Wissel A. Segecic voor Dylan Mbayo FC Dordrecht
79' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt A. Segecic met assist van K. Osundina FC Dordrecht 3-3
80' Wissel SC Cambuur Wissel Jhondly van der Meer voor Fedde de Jong SC Cambuur
82' Wissel FC Dordrecht Wissel Rocco Robert Shein voor John Hilton FC Dordrecht
91' Wissel SC Cambuur Wissel Tom van der Werff voor Daniël van Kaam  SC Cambuur
93' Wissel SC Cambuur Wissel Toni Jonker voor Floris Smand SC Cambuur
95' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor Ruben Kluivert FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - FC Dordrecht
Opstellingen SC Cambuur - FC Dordrecht
De opstellingen van SC Cambuur en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SC Cambuur gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Dordrecht zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.