Nabeschouwing Telstar - De Graafschap (1-2) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 10 november 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Telstar het vrijdag 10 november 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in BUKO Stadion in Velsen.

Via de Telstar - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - De Graafschap (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en De Graafschap is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een 1-2 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door David Flakus Bosilj, waarmee De Graafschap met 0-1 de leiding nam. De Graafschap vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Devin Haen  op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 87e minuut wist Telstar de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Mohammed Tahiri. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Telstar kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin van den Kerkhof, waardoor De Graafschap dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Telstar - De Graafschap 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Telstar Gele kaart voor Alex Plat Telstar
60' Doelpunt De Graafschap Doelpunt David Flakus Bosilj met assist van Jeffry Fortes De Graafschap 0-1
66' Wissel Telstar Wissel Cain Seedorf voor Jayden Turfkruier Telstar
66' Wissel Telstar Wissel Mohammed Tahiri voor Sebbe Augustijns Telstar
70' Gele kaart Telstar Gele kaart voor Danny Bakker Telstar
72' Wissel De Graafschap Wissel Tristan van Gilst voor Giovanni Büttner De Graafschap
72' Wissel Telstar Wissel Devin Haen  voor Basar Önal Telstar
73' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor Quinten van den Heerik Zakaria Eddahchouri De Graafschap
73' Wissel De Graafschap Wissel Devon Koswal voor Danny Bakker De Graafschap
76' Wissel Telstar Wissel Donny Warmerdam voor Telstar
81' Doelpunt De Graafschap Doelpunt Devin Haen  De Graafschap 0-2
83' Wissel Telstar Wissel Alae-Eddine Bouyaghlafen voor Alex Plat Telstar
84' Wissel De Graafschap Wissel Huseyin Dogan voor Simon Colyn De Graafschap
84' Wissel De Graafschap Wissel Levi Schoppema voor Alexander Büttner De Graafschap
87' Doelpunt Telstar Doelpunt Mohammed Tahiri met assist van Danzell Gravenberch Telstar 1-2
89' Wissel De Graafschap Wissel Blnd Hassan voor David Flakus Bosilj De Graafschap
96' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor Tristan van Gilst De Graafschap
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - De Graafschap
Opstellingen Telstar - De Graafschap
De opstellingen van Telstar en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Telstar gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en De Graafschap zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.