Nabeschouwing TOP Oss - ADO Den Haag (1-3) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 2 februari 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt TOP Oss het vrijdag 2 februari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - ADO Den Haag (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Wouter Wiersma geëindigd in een 1-3 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Kürşad Sürmeli, waarmee ADO Den Haag met 0-1 de leiding nam. ADO Den Haag vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Henk Veerman op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut volgde een derde treffer van ADO Den Haag, waarmee J. van der Sande zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 44 minuten deed Konstantinos Doumtsios iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van TOP Oss werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor TOP Oss echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor ADO Den Haag.

LIVE TOP Oss - ADO Den Haag 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt Kürşad Sürmeli ADO Den Haag 0-1
28' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt Henk Veerman met assist van Kürşad Sürmeli ADO Den Haag 0-2
36' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt J. van der Sande met assist van Daryl van Mieghem ADO Den Haag 0-3
37' Wissel TOP Oss Wissel Konstantinos Doumtsios voor Jonathan Mulder TOP Oss
37' Wissel TOP Oss Wissel J. Zimmerman voor Julian Kuijpers TOP Oss
44' Doelpunt TOP Oss Doelpunt Konstantinos Doumtsios met assist van R. van Eijma TOP Oss 1-3
57' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor Lars Nieuwpoort TOP Oss
59' Wissel TOP Oss Wissel Thijs van Leeuwen voor Delano Ladan TOP Oss
74' Wissel ADO Den Haag Wissel Henri Koudossou voor Justin Che ADO Den Haag
74' Wissel TOP Oss Wissel Maxim van Peer voor Abel Stensrud TOP Oss
74' Wissel ADO Den Haag Wissel Alex Schalk voor Joel Ideho ADO Den Haag
74' Wissel TOP Oss Wissel Sven Zitman voor Grad Damen TOP Oss
82' Wissel ADO Den Haag Wissel Silvinho Esajas voor Lasse Vigen Christensen ADO Den Haag
82' Wissel ADO Den Haag Wissel Jerry van Ewijk voor Daryl van Mieghem ADO Den Haag
92' Wissel ADO Den Haag Wissel Maikey Houwaart voor Henk Veerman ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - ADO Den Haag
Opstellingen TOP Oss - ADO Den Haag
De opstellingen van TOP Oss en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat TOP Oss gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.