Nabeschouwing TOP Oss - FC Eindhoven (2-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 5 april 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt TOP Oss het vrijdag 5 april 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - FC Eindhoven (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en FC Eindhoven is onder leiding van scheidsrechter Tom Stevens geëindigd in een 2-1 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Ozan Kökcü, waarmee FC Eindhoven met 0-1 de leiding nam. TOP Oss kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Abel Stensrud, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 72e minuut zette Arthur Allemeersch zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee TOP Oss de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tom Stevens, waardoor TOP Oss dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE TOP Oss - FC Eindhoven 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt Ozan Kökcü met assist van Evan Rottier FC Eindhoven 0-1
47' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Collin Seedorf FC Eindhoven
46' Wissel TOP Oss Wissel Giovanni Korte voor Giovanni Troupée TOP Oss
58' Doelpunt TOP Oss Doelpunt Abel Stensrud met assist van J. Mulder TOP Oss 1-1
69' Wissel TOP Oss Wissel Karim Loukili voor J. Zimmerman TOP Oss
72' Doelpunt TOP Oss Doelpunt Arthur Allemeersch met assist van J. Mulder TOP Oss 2-1
72' Wissel FC Eindhoven Wissel Jasper Dahlhaus voor August Priske FC Eindhoven
75' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Sven Simons FC Eindhoven
78' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Mawouna Amevor  FC Eindhoven
78' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor Abel Stensrud TOP Oss
78' Wissel FC Eindhoven Wissel Dyon Dorenbosch voor Sven Simons FC Eindhoven
78' Wissel TOP Oss Wissel Joshua Eijgenraam voor Delano Ladan TOP Oss
78' Wissel FC Eindhoven Wissel Mart Lieder voor Achraf El Bouchataoui FC Eindhoven
83' Wissel TOP Oss Wissel Konstantinos Doumtsios voor Arthur Allemeersch TOP Oss
84' Wissel TOP Oss Wissel Xander Lambrix voor Abel Stensrud TOP Oss
87' Wissel FC Eindhoven Wissel Sven van Doorm voor Collin Seedorf FC Eindhoven
88' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Sven van Doorm FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - FC Eindhoven
Opstellingen TOP Oss - FC Eindhoven
De opstellingen van TOP Oss en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat TOP Oss gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Eindhoven zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.