Nabeschouwing TOP Oss - Jong Ajax (2-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 16 februari 2024 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt TOP Oss het vrijdag 16 februari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Jong Ajax (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Jong Ajax is onder leiding van scheidsrechter Massimiliano Ledda geëindigd in een 2-1 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Arthur Allemeersch, waarmee TOP Oss met 1-0 de leiding nam. TOP Oss vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Arthur Allemeersch op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut wist Jong Ajax de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Julian Rijkhoff. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Jong Ajax kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Massimiliano Ledda, waardoor TOP Oss dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - Jong Ajax
Goals
2
1
Balbezit
33%
67%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
4
8
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
81
127
Gevaarlijke aanvallen
63
78
Passes
286
590
Overtredingen
6
13
Buitenspel
5
2
Corners
3
6
Wissels
4
5
LIVE TOP Oss - Jong Ajax 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor Olivier Aertssen Jong Ajax
25' Doelpunt TOP Oss Doelpunt Arthur Allemeersch TOP Oss 1-0
47' Doelpunt TOP Oss Doelpunt Arthur Allemeersch met assist van Grad Damen TOP Oss 2-0
51' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Julian Rijkhoff met assist van Nassef Chourak Jong Ajax 2-1
58' Wissel TOP Oss Wissel Delano Ladan voor Abel Stensrud TOP Oss
61' Wissel Jong Ajax Wissel Julian Brandes voor Sivert Mannsverk Jong Ajax
61' Wissel Jong Ajax Wissel Skye Vink voor Julian Rijkhoff Jong Ajax
65' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor Nick Verschuren Jong Ajax
66' Wissel TOP Oss Wissel Thijs van Leeuwen voor Karim Loukili TOP Oss
66' Wissel TOP Oss Wissel Jonathan Mulder voor Konstantinos Doumtsios TOP Oss
74' Wissel Jong Ajax Wissel Rico Speksnijder voor David Kalokoh Jong Ajax
80' Wissel Jong Ajax Wissel Rida Chahid voor Kian Fitz-Jim Jong Ajax
80' Wissel Jong Ajax Wissel Olaf Gorter voor Nassef Chourak Jong Ajax
81' Wissel TOP Oss Wissel Selim Can Sönmez voor Sven Zitman TOP Oss
93' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor Julian Brandes Jong Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - Jong Ajax
Opstellingen TOP Oss - Jong Ajax
De opstellingen van TOP Oss en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat TOP Oss gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Jong Ajax zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Ruud Brood
Formatie 4-2-3-1
Coach Dave Vos
Wissels Jong Ajax
# Speler Pos.
12 Sten Kremers K
16 Rida Chahid V
17 Alvaro Henry V
18 Olaf Gorter M
19 Rico Speksnijder M
15 Julian Christiaan Brandes M
20 Skye Vink A
Voorbeschouwing TOP Oss - Jong Ajax

TOP Oss en Jong Ajax treffen elkaar in de 26e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Massimiliano Ledda en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en Jong Ajax in de Eerste Divisie vond plaats op 24 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Ajax. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Jong Ajax favoriet. 11 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor TOP Oss. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst TOP Oss 6
Winst Jong Ajax 11
Gelijkspel 4
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 20e positie staat, terwijl we Jong Ajax terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
TOP Oss - Jong Ajax Opstelling TOP Oss Opstelling Jong Ajax Live TOP Oss - Jong Ajax Live TOP Oss - Jong Ajax kijken TOP Oss - Jong Ajax kijken Live TOP Oss - Jong Ajax stream TOP Oss - Jong Ajax Fox Sports Nabeschouwing TOP Oss - Jong Ajax Uitslag TOP Oss - Jong Ajax Statistieken TOP Oss - Jong Ajax Eerste Divisie 2023/2024 TOP Oss - Jong Ajax wedden TOP Oss - Jong Ajax gokken TOP Oss - Jong Ajax Unibet