Nabeschouwing TOP Oss - Jong PSV (4-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 18 augustus 2023 - 20:00 uurIn de Eerste Divisie 2023/2024 neemt TOP Oss het vrijdag 18 augustus 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Jong PSV (4-1)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Jong PSV is onder leiding van scheidsrechter Luuk Timmer geëindigd in een 4-1 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - Jong PSV
Goals
4
1
Balbezit
40%
60%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
4
Schoten totaal
10
10
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
77
92
Gevaarlijke aanvallen
37
39
Passes
363
566
Overtredingen
9
9
Buitenspel
2
0
Corners
7
4
LIVE TOP Oss - Jong PSV 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - Jong PSV
Opstellingen TOP Oss - Jong PSV

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing TOP Oss - Jong PSV

TOP Oss en Jong PSV treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luuk Timmer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en Jong PSV in de Eerste Divisie vond plaats op 12 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor TOP Oss. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is TOP Oss favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Jong PSV slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst TOP Oss 10
Winst Jong PSV 6
Gelijkspel 4
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 17e positie staat, terwijl we Jong PSV terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
TOP Oss - Jong PSV Opstelling TOP Oss Opstelling Jong PSV Live TOP Oss - Jong PSV Live TOP Oss - Jong PSV kijken TOP Oss - Jong PSV kijken Live TOP Oss - Jong PSV stream TOP Oss - Jong PSV Fox Sports Nabeschouwing TOP Oss - Jong PSV Uitslag TOP Oss - Jong PSV Statistieken TOP Oss - Jong PSV Eerste Divisie 2023/2024 TOP Oss - Jong PSV wedden TOP Oss - Jong PSV gokken TOP Oss - Jong PSV Unibet