Nabeschouwing TOP Oss - Jong Utrecht (2-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Maandag 23 oktober 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt TOP Oss het maandag 23 oktober 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Jong Utrecht (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Jong Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Stan Teuben geëindigd in een 2-0 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Joshua Zimmerman, waarmee TOP Oss met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist TOP Oss opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het Maxim van Peer die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor TOP Oss.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor TOP Oss.

LIVE TOP Oss - Jong Utrecht 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt TOP Oss Doelpunt Joshua Zimmerman TOP Oss 1-0
39' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor Jonathan Mulder TOP Oss
44' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Rafik el Arguioui Jong Utrecht
46' Wissel Jong Utrecht Wissel Jesse van de Haar voor Rafik el Arguioui Jong Utrecht
54' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Adrian Blake Jong Utrecht
55' Wissel TOP Oss Wissel Calvin Mac-Intosch voor Giovanni Troupée TOP Oss
55' Wissel TOP Oss Wissel Thijs van Leeuwen voor Amine Rehmi TOP Oss
59' Wissel Jong Utrecht Wissel Tobias Augustinus-Jensen voor Mees Akkerman Jong Utrecht
59' Wissel Jong Utrecht Wissel Aurelio Oehlers voor Adrian Blake Jong Utrecht
66' Wissel TOP Oss Wissel Konstantinos Doumtsios voor Delano Ladan TOP Oss
69' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Nazjir Held Jong Utrecht
80' Wissel TOP Oss Wissel Maxim van Peer voor Grad Damen TOP Oss
80' Wissel Jong Utrecht Wissel Achraf Boumenjal voor Wessel Kooy Jong Utrecht
80' Wissel TOP Oss Wissel Thomas Cox voor Joshua Zimmerman TOP Oss
86' Wissel Jong Utrecht Wissel Lynden Edhart voor Sil van der Wegen Jong Utrecht
91' Doelpunt TOP Oss Doelpunt Maxim van Peer met assist van Thijs van Leeuwen TOP Oss 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - Jong Utrecht
Opstellingen TOP Oss - Jong Utrecht
De opstellingen van TOP Oss en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat TOP Oss gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Jong Utrecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.