Nabeschouwing TOP Oss - SC Cambuur (1-8) || Eerste Divisie 2023/2024

Maandag 6 november 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt TOP Oss het maandag 6 november 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - SC Cambuur (1-8)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 1-8 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-8 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. SC Cambuur kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Roberts Uldriķis. Een benutte penalty van Roshon van Eijma in de 18e minuut zorgde er even later voor dat TOP Oss weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 30e minuut moest TOP Oss verder met een man minder nadat Amine Rehmi een rode kaart had gekregen.

In de 33e minuut was het SC Cambuur dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Milan Smit. Na 41 minuten werd de voorsprong voor SC Cambuur vergroot nadat Gabi Caschili de 1-3 wist te scoren. In de 46e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het Daniel van Kaam die namens SC Cambuur het net wist te raken. Even later viel in de 59e minuut opnieuw een doelpunt. Het was Wiebe Kooistra van SC Cambuur die de score op 1-5 zette. Ook daarna bleven de doelpunten vallen, want na 64 minuten kon opnieuw gejuicht worden door supporters van SC Cambuur. Het doelpunt dat gescoord werd kwam op naam te staan van Fedde De Jong die de stand in de wedstrijd op 1-6 zette. Het volgende doelpunt viel in de 75e minuut en werd gescoord door Floris Smand van SC Cambuur. Het betekende de 1-7.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin Perez en eindigde de wedstrijd dus met een 1-8 stand in het voordeel van SC Cambuur.

LIVE TOP Oss - SC Cambuur 1-8

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt Roberts Uldriķis met assist van Milan Smit SC Cambuur 0-1
18' Penalty TOP Oss Penalty Roshon van Eijma TOP Oss 1-1
30' Rode kaart TOP Oss Rode kaart voor Amine Rehmi TOP Oss
33' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt Milan Smit met assist van Wiebe Kooistra SC Cambuur 1-2
41' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt Gabi Caschili met assist van Michael Breij SC Cambuur 1-3
46' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt Daniel van Kaam met assist van Marco Tol SC Cambuur 1-4
57' Wissel TOP Oss Wissel Enrico Dueñas voor Giovanni Troupée TOP Oss
59' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt Wiebe Kooistra SC Cambuur 1-5
62' Wissel TOP Oss Wissel Fabian Shahaj voor Konstantinos Doumtsios TOP Oss
62' Wissel SC Cambuur Wissel Floris Smand voor Marco Tol SC Cambuur
62' Wissel TOP Oss Wissel Youns Gabriele El Hilali voor Wiebe Kooistra TOP Oss
62' Wissel SC Cambuur Wissel Julian Kuijpers voor Thijs van Leeuwen SC Cambuur
62' Wissel TOP Oss Wissel Maxim van Peer voor Joshua Zimmerman TOP Oss
64' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt Fedde De Jong SC Cambuur 1-6
69' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor Enrico Dueñas TOP Oss
73' Wissel SC Cambuur Wissel Thomas Poll voor Sekou Sylla SC Cambuur
73' Wissel SC Cambuur Wissel Jeremy Van Mullem voor Fedde De Jong SC Cambuur
75' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt Floris Smand met assist van Gabi Caschili SC Cambuur 1-7
80' Wissel SC Cambuur Wissel Jhondly van der Meer voor Gabi Caschili SC Cambuur
89' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt Jeremy Van Mullem met assist van Milan Smit SC Cambuur 1-8
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - SC Cambuur
Opstellingen TOP Oss - SC Cambuur
De opstellingen van TOP Oss en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat TOP Oss gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en SC Cambuur zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.