Nabeschouwing TOP Oss - VVV Venlo (2-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 15 december 2023 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt TOP Oss het vrijdag 15 december 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - VVV Venlo (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Luuk Timmer geëindigd in een 2-1 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Arthur Allemeersch, waarmee TOP Oss met 1-0 de leiding nam. TOP Oss vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Enrico Dueñas op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut wist VVV-Venlo de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Elias Sierra. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want VVV-Venlo kwam hierna niet meer tot scoren.

VVV-Venlo kreeg een penalty toegewezen in de 46e minuut, die werd genomen door Michalis Kosidis. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 2-1 op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luuk Timmer, waardoor TOP Oss dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - VVV Venlo
Goals
2
1
Balbezit
28%
72%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
7
13
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
74
148
Gevaarlijke aanvallen
35
89
Passes
277
665
Overtredingen
9
7
Buitenspel
3
3
Corners
1
9
LIVE TOP Oss - VVV Venlo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt TOP Oss Doelpunt Arthur Allemeersch met assist van Amine Rehmi TOP Oss 1-0
36' Doelpunt TOP Oss Doelpunt Enrico Dueñas met assist van Jonathan Mulder TOP Oss 2-0
39' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt Elias Sierra met assist van Michalis Kosidis VVV-Venlo 2-1
41' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor Ilounga Pata TOP Oss
46' Penalty gemist VVV-Venlo Penalty gemist Michalis Kosidis Michalis Kosidis VVV-Venlo
46' Wissel VVV-Venlo Wissel Richard Sedláček voor Joep Kluskens VVV-Venlo
46' Wissel VVV-Venlo Wissel Thijme Verheijen voor Martijn Berden VVV-Venlo
61' Wissel TOP Oss Wissel Calvin Mac-Intosch voor Delano Ladan TOP Oss
61' Wissel VVV-Venlo Wissel Mohammed Odriss voor R. Janssen VVV-Venlo
67' Wissel TOP Oss Wissel Rick Dekker voor Thomas Cox TOP Oss
67' Wissel TOP Oss Wissel Julian Kuijpers voor Thijs van Leeuwen TOP Oss
71' Wissel VVV-Venlo Wissel Pepijn Doesburg voor Magnus Kaastrup VVV-Venlo
73' Wissel TOP Oss Wissel Konstantinos Doumtsios voor Enrico Dueñas TOP Oss
84' Wissel VVV-Venlo Wissel Stan Henderikx voor D. Timber VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - VVV Venlo
Opstellingen TOP Oss - VVV Venlo
De opstellingen van TOP Oss en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat TOP Oss gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Ruud Brood
Formatie 4-2-3-1
Coach Rick Kruijs
Wissels VVV Venlo
# Speler Pos.
30 Jens Craenmehr K
22 Tim Leon Schrick K
19 Sem Dirks V
15 Stan Hendrikx V
32 Mohamed Hegi M
13 Richard Sedláček M
24 Mohammed Odriss M
18 Pepijn Doesburg A
11 Thijme Verheijen A
Voorbeschouwing TOP Oss - VVV Venlo

TOP Oss en VVV Venlo treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luuk Timmer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en VVV Venlo in de Eerste Divisie vond plaats op 24 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor TOP Oss. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is VVV Venlo favoriet. 11 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor TOP Oss. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst TOP Oss 7
Winst VVV Venlo 11
Gelijkspel 0
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 20e positie staat, terwijl we VVV Venlo terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
TOP Oss - VVV Venlo Opstelling TOP Oss Opstelling VVV Venlo Live TOP Oss - VVV Venlo Live TOP Oss - VVV Venlo kijken TOP Oss - VVV Venlo kijken Live TOP Oss - VVV Venlo stream TOP Oss - VVV Venlo Fox Sports Nabeschouwing TOP Oss - VVV Venlo Uitslag TOP Oss - VVV Venlo Statistieken TOP Oss - VVV Venlo Eerste Divisie 2023/2024 TOP Oss - VVV Venlo wedden TOP Oss - VVV Venlo gokken TOP Oss - VVV Venlo Unibet