Nabeschouwing VVV Venlo - ADO Den Haag (2-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Maandag 22 januari 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt VVV Venlo het maandag 22 januari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - ADO Den Haag (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen VVV Venlo en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Stan Teuben geëindigd in een 2-1 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 8e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Henk Veerman van ADO Den Haag via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 17 minuten was het Elias Sierra die VVV-Venlo op een 1-0 voorsprong zette. Na de openingsgoal kwam ADO Den Haag in de 20e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van J. van der Sande.

In de 39e minuut was het VVV-Venlo dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van Rick Ketting, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stan Teuben, waardoor VVV Venlo dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE VVV Venlo - ADO Den Haag 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Martijn Berden VVV-Venlo
8' Penalty gemist ADO Den Haag Penalty gemist Henk Veerman Henk Veerman ADO Den Haag
17' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt Elias Sierra met assist van Martijn Berden VVV-Venlo 1-0
20' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt J. van der Sande met assist van Tyrese Asante ADO Den Haag 1-1
39' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt Rick Ketting met assist van Robert Klaasen VVV-Venlo 2-1
48' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor Silvinho Esajas ADO Den Haag
59' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor Daniel Granli ADO Den Haag
61' Wissel ADO Den Haag Wissel Malik Sellouki voor Daniel Granli ADO Den Haag
61' Wissel ADO Den Haag Wissel Lasse Vigen Christensen voor Silvinho Esajas ADO Den Haag
65' Wissel VVV-Venlo Wissel Thijme Verheijen voor Martijn Berden VVV-Venlo
78' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Robert Klaasen VVV-Venlo
78' Wissel ADO Den Haag Wissel Justin Che voor Tyrese Asante ADO Den Haag
78' Wissel VVV-Venlo Wissel Pepijn Doesburg voor Magnus Kaastrup VVV-Venlo
79' Wissel ADO Den Haag Wissel Alex Schalk voor Joel Ideho ADO Den Haag
85' Wissel ADO Den Haag Wissel Jerry van Ewijk voor Bart van Hintum ADO Den Haag
91' Wissel VVV-Venlo Wissel Joep Kluskens voor Robert Klaasen VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - ADO Den Haag
Opstellingen VVV Venlo - ADO Den Haag
De opstellingen van VVV Venlo en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.