Nabeschouwing Willem II - Jong Ajax (1-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 19 januari 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Willem II het vrijdag 19 januari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion in Tilburg.

Via de Willem II - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - Jong Ajax (1-1)

De Eerste Divisie 2023/2024 wedstrijd tussen Willem II en Jong Ajax geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Ringo Meerveld, waarmee Willem II met 1-0 de leiding nam. Jong Ajax kwam na 14 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Gabriel Misehouy, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Willem II - Jong Ajax 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Willem II Doelpunt Ringo Meerveld met assist van Nick Doodeman Willem II 1-0
14' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Gabriel Misehouy Jong Ajax 1-1
21' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor Raphaël Sarfo Jong Ajax
35' Gele kaart Willem II Gele kaart voor Raffael Behounek Willem II
56' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor Nassef Chourak Jong Ajax
60' Wissel Jong Ajax Wissel Olaf Gorter voor Jaydon Banel Jong Ajax
60' Wissel Jong Ajax Wissel Skye Vink voor Nassef Chourak Jong Ajax
60' Wissel Jong Ajax Wissel Alvaro Henry voor Gabriel Misehouy Jong Ajax
61' Gele kaart Willem II Gele kaart voor Michael de Leeuw Willem II
64' Wissel Willem II Wissel Jeredy Hilterman voor Michael de Leeuw Willem II
73' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor Alvaro Henry Jong Ajax
75' Wissel Jong Ajax Wissel Rico Speksnijder voor David Kalokoh Jong Ajax
76' Wissel Willem II Wissel Patrick Joosten voor Nick Doodeman Willem II
84' Wissel Jong Ajax Wissel Gerald Alders voor Raphaël Sarfo Jong Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - Jong Ajax
Opstellingen Willem II - Jong Ajax
De opstellingen van Willem II en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Willem II gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Jong Ajax zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.