Voorbeschouwing De Graafschap - FC Volendam (0-0) || Eerste Divisie 2024/2025

Zondag 11 augustus 2024 - 16:45 uurIn de Eerste Divisie 2024/2025 neemt De Graafschap het zondag 11 augustus 2024 om 16:45 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst De Graafschap Gelijk Winst FC Volendam
2.25x inzet 3.75x inzet 2.5x inzet
LIVE De Graafschap - FC Volendam 0-0

Vanaf zondag 11 augustus 2024 om 16:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd De Graafschap - FC Volendam volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 19 dagen, 11 uur, 55 minuten en 41 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - FC Volendam
Opstellingen De Graafschap - FC Volendam

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Graafschap - FC Volendam

De Graafschap en FC Volendam treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2024/2025. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen De Graafschap en FC Volendam in de Eerste Divisie vond plaats op 8 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Volendam. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is De Graafschap favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl FC Volendam slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 9
Winst FC Volendam 8
Gelijkspel 5
Totaal 22
Tags
De Graafschap - FC Volendam Opstelling De Graafschap Opstelling FC Volendam Live De Graafschap - FC Volendam Live De Graafschap - FC Volendam kijken De Graafschap - FC Volendam kijken Live De Graafschap - FC Volendam stream De Graafschap - FC Volendam Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - FC Volendam Uitslag De Graafschap - FC Volendam Statistieken De Graafschap - FC Volendam Eerste Divisie 2024/2025 De Graafschap - FC Volendam wedden De Graafschap - FC Volendam gokken De Graafschap - FC Volendam Unibet


    Er worden momenteel geen live-wedstrijden gespeeld in de .