LIVE Jong AZ - De Graafschap (0-0) || Eerste Divisie 2024/2025

Maandag 23 september 2024 - 20:00 uurIn de Eerste Divisie 2024/2025 neemt Jong AZ het maandag 23 september 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Via de Jong AZ - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Jong AZ - De Graafschap 0-0

Vanaf maandag 23 september 2024 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Jong AZ - De Graafschap volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 maanden, 10 dagen, 7 minuten en 3 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Jong AZ - De Graafschap
Opstellingen Jong AZ - De Graafschap

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Jong AZ - De Graafschap

Jong AZ en De Graafschap treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2024/2025.

De vorige ontmoeting tussen Jong AZ en De Graafschap in de Eerste Divisie vond plaats op 29 maart 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Graafschap. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is De Graafschap favoriet. 5 keer wist de ploeg van Jong AZ te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Jong AZ. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Jong AZ 4
Winst De Graafschap 5
Gelijkspel 3
Totaal 12
Tags
Jong AZ - De Graafschap Opstelling Jong AZ Opstelling De Graafschap Live Jong AZ - De Graafschap Live Jong AZ - De Graafschap kijken Jong AZ - De Graafschap kijken Live Jong AZ - De Graafschap stream Jong AZ - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing Jong AZ - De Graafschap Uitslag Jong AZ - De Graafschap Statistieken Jong AZ - De Graafschap Eerste Divisie 2024/2025 Jong AZ - De Graafschap wedden Jong AZ - De Graafschap gokken Jong AZ - De Graafschap Unibet


    Er worden momenteel geen live-wedstrijden gespeeld in de .