Nabeschouwing Denemarken - Noord-Ierland (1-0) || EK Kwalificatie 2024

Vrijdag 16 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Denemarken het vrijdag 16 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Noord-Ierland. De wedstrijd wordt gespeeld in Parken in København.

Via de Denemarken - Noord-Ierland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Denemarken - Noord-Ierland (1-0)

Het EK Kwalificatie duel tussen Denemarken en Noord-Ierland is onder leiding van scheidsrechter Daniel Stefanski geëindigd in een 1-0 overwinning voor Denemarken. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Denemarken - Noord-Ierland
Goals
1
0
Balbezit
68%
32%
Gele kaarten
0
4
Schoten totaal
14
6
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
139
81
Gevaarlijke aanvallen
88
31
Passes
590
288
Overtredingen
9
16
Buitenspel
1
3
Corners
10
2
Wissels
5
5
LIVE Denemarken - Noord-Ierland 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Denemarken - Noord-Ierland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Denemarken - Noord-Ierland
Opstellingen Denemarken - Noord-Ierland

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Denemarken - Noord-Ierland

Denemarken en Noord-Ierland spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Stefanski en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Denemarken en Noord-Ierland elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Denemarken 0
Winst Noord-Ierland 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Denemarken op een 3e positie staat, terwijl we Noord-Ierland terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Denemarken - Noord-Ierland Opstelling Denemarken Opstelling Noord-Ierland Live Denemarken - Noord-Ierland Live Denemarken - Noord-Ierland kijken Denemarken - Noord-Ierland kijken Live Denemarken - Noord-Ierland stream Denemarken - Noord-Ierland Fox Sports Nabeschouwing Denemarken - Noord-Ierland Uitslag Denemarken - Noord-Ierland Statistieken Denemarken - Noord-Ierland EK Kwalificatie 2024 Denemarken - Noord-Ierland wedden Denemarken - Noord-Ierland gokken Denemarken - Noord-Ierland Unibet