Nabeschouwing Engeland - Macedonië (7-0) || EK Kwalificatie 2024

Maandag 19 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Engeland het maandag 19 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Macedonië. De wedstrijd wordt gespeeld in Old Trafford in Manchester.

Via de Engeland - Macedonië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Engeland - Macedonië (7-0)

Het EK Kwalificatie duel tussen Engeland en Macedonië is onder leiding van scheidsrechter Istvan Kovacs geëindigd in een 7-0 overwinning voor Engeland. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Engeland - Macedonië
Goals
7
0
Balbezit
67%
33%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
14
0
Schoten op doel
10
0
Aanvallen
141
41
Gevaarlijke aanvallen
54
5
Passes
693
336
Overtredingen
13
8
Buitenspel
1
0
Corners
7
0
Wissels
5
5
LIVE Engeland - Macedonië 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Engeland - Macedonië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Engeland - Macedonië
Opstellingen Engeland - Macedonië

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Engeland - Macedonië

Engeland en Macedonië spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Istvan Kovacs en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Engeland en Macedonië elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Engeland 0
Winst Macedonië 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Engeland op een 1e positie staat, terwijl we Macedonië terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Engeland - Macedonië Opstelling Engeland Opstelling Macedonië Live Engeland - Macedonië Live Engeland - Macedonië kijken Engeland - Macedonië kijken Live Engeland - Macedonië stream Engeland - Macedonië Fox Sports Nabeschouwing Engeland - Macedonië Uitslag Engeland - Macedonië Statistieken Engeland - Macedonië EK Kwalificatie 2024 Engeland - Macedonië wedden Engeland - Macedonië gokken Engeland - Macedonië Unibet