Nabeschouwing Finland - San Marino (6-0) || EK Kwalificatie 2024

Maandag 19 juni 2023 - 18:00 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Finland het maandag 19 juni 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen San Marino. De wedstrijd wordt gespeeld in Helsingin olympiastadion in Helsingfors.

Via de Finland - San Marino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Finland - San Marino (6-0)

Het EK Kwalificatie duel tussen Finland en San Marino is onder leiding van scheidsrechter Genc Nuza geëindigd in een 6-0 overwinning voor Finland. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Finland - San Marino
Goals
6
0
Balbezit
80%
20%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
26
4
Schoten op doel
11
1
Aanvallen
174
44
Gevaarlijke aanvallen
103
16
Passes
718
186
Overtredingen
8
7
Buitenspel
3
0
Corners
6
1
Wissels
5
5
LIVE Finland - San Marino 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Finland - San Marino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Finland - San Marino
Opstellingen Finland - San Marino

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Finland - San Marino

Finland en San Marino spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Genc Nuza en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Finland en San Marino elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Finland 0
Winst San Marino 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Finland op een 3e positie staat, terwijl we San Marino terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Finland - San Marino Opstelling Finland Opstelling San Marino Live Finland - San Marino Live Finland - San Marino kijken Finland - San Marino kijken Live Finland - San Marino stream Finland - San Marino Fox Sports Nabeschouwing Finland - San Marino Uitslag Finland - San Marino Statistieken Finland - San Marino EK Kwalificatie 2024 Finland - San Marino wedden Finland - San Marino gokken Finland - San Marino Unibet