Nabeschouwing Hongarije - Litouwen (2-0) || EK Kwalificatie 2024

Dinsdag 20 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Hongarije het dinsdag 20 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Litouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in Puskás Aréna in Budapest.

Via de Hongarije - Litouwen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hongarije - Litouwen (2-0)

Het EK Kwalificatie duel tussen Hongarije en Litouwen is onder leiding van scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre geëindigd in een 2-0 overwinning voor Hongarije. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Hongarije - Litouwen
Goals
2
0
Balbezit
72%
28%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
28
9
Schoten op doel
11
2
Aanvallen
135
73
Gevaarlijke aanvallen
58
16
Passes
677
272
Overtredingen
9
8
Buitenspel
1
2
Corners
6
4
Wissels
5
5
LIVE Hongarije - Litouwen 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hongarije - Litouwen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Hongarije - Litouwen
Opstellingen Hongarije - Litouwen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hongarije - Litouwen

Hongarije en Litouwen spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hongarije en Litouwen elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Hongarije 0
Winst Litouwen 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hongarije op een 2e positie staat, terwijl we Litouwen terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Hongarije - Litouwen Opstelling Hongarije Opstelling Litouwen Live Hongarije - Litouwen Live Hongarije - Litouwen kijken Hongarije - Litouwen kijken Live Hongarije - Litouwen stream Hongarije - Litouwen Fox Sports Nabeschouwing Hongarije - Litouwen Uitslag Hongarije - Litouwen Statistieken Hongarije - Litouwen EK Kwalificatie 2024 Hongarije - Litouwen wedden Hongarije - Litouwen gokken Hongarije - Litouwen Unibet