Nabeschouwing Liechtenstein - IJsland (0-7) || EK Kwalificatie 2024

Zondag 26 maart 2023 - 18:00 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Liechtenstein het zondag 26 maart 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen IJsland.

Via de Liechtenstein - IJsland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liechtenstein - IJsland (0-7)

Het EK Kwalificatie duel tussen Liechtenstein en IJsland is onder leiding van scheidsrechter Jakob Kehlet geëindigd in een 0-7 overwinning voor IJsland. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-7 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Liechtenstein - IJsland
Balbezit
22%
78%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
2
27
Schoten op doel
1
15
Aanvallen
35
183
Gevaarlijke aanvallen
5
96
Passes
208
696
Overtredingen
11
14
Corners
1
9
Wissels
5
5
LIVE Liechtenstein - IJsland 0-7

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liechtenstein - IJsland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Liechtenstein - IJsland
Opstellingen Liechtenstein - IJsland

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Liechtenstein - IJsland

Liechtenstein en IJsland spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jakob Kehlet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Liechtenstein en IJsland elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Liechtenstein 0
Winst IJsland 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Liechtenstein op een 6e positie staat, terwijl we IJsland terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Liechtenstein - IJsland Opstelling Liechtenstein Opstelling IJsland Live Liechtenstein - IJsland Live Liechtenstein - IJsland kijken Liechtenstein - IJsland kijken Live Liechtenstein - IJsland stream Liechtenstein - IJsland Fox Sports Nabeschouwing Liechtenstein - IJsland Uitslag Liechtenstein - IJsland Statistieken Liechtenstein - IJsland EK Kwalificatie 2024 Liechtenstein - IJsland wedden Liechtenstein - IJsland gokken Liechtenstein - IJsland Unibet