Nabeschouwing Macedonië - Ukraïne (2-3) || EK Kwalificatie 2024

Vrijdag 16 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Macedonië het vrijdag 16 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ukraïne. De wedstrijd wordt gespeeld in Toše Proeski Arena in Skopje.

Via de Macedonië - Ukraïne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Macedonië - Ukraïne (2-3)

Het EK Kwalificatie duel tussen Macedonië en Ukraïne is onder leiding van scheidsrechter Lukas Fähndrich geëindigd in een 2-3 overwinning voor Ukraïne. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Macedonië - Ukraïne
Goals
2
3
Balbezit
49%
51%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
12
6
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
103
88
Gevaarlijke aanvallen
38
25
Passes
403
436
Overtredingen
9
23
Buitenspel
2
1
Corners
7
4
Wissels
5
5
LIVE Macedonië - Ukraïne 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Macedonië - Ukraïne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Macedonië - Ukraïne
Opstellingen Macedonië - Ukraïne

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Macedonië - Ukraïne

Macedonië en Ukraïne spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lukas Fähndrich en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Macedonië en Ukraïne elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Macedonië 0
Winst Ukraïne 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Macedonië op een 3e positie staat, terwijl we Ukraïne terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Macedonië - Ukraïne Opstelling Macedonië Opstelling Ukraïne Live Macedonië - Ukraïne Live Macedonië - Ukraïne kijken Macedonië - Ukraïne kijken Live Macedonië - Ukraïne stream Macedonië - Ukraïne Fox Sports Nabeschouwing Macedonië - Ukraïne Uitslag Macedonië - Ukraïne Statistieken Macedonië - Ukraïne EK Kwalificatie 2024 Macedonië - Ukraïne wedden Macedonië - Ukraïne gokken Macedonië - Ukraïne Unibet