Nabeschouwing Malta - Engeland (0-4) || EK Kwalificatie 2024

Vrijdag 16 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Malta het vrijdag 16 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Engeland. De wedstrijd wordt gespeeld in Infetti Ground in Birkirkara.

Via de Malta - Engeland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malta - Engeland (0-4)

Het EK Kwalificatie duel tussen Malta en Engeland is onder leiding van scheidsrechter Igor Pajač geëindigd in een 0-4 overwinning voor Engeland. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Malta - Engeland
Balbezit
34%
66%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
0
16
Schoten op doel
0
8
Aanvallen
43
199
Gevaarlijke aanvallen
2
56
Passes
370
703
Overtredingen
10
11
Corners
0
3
Wissels
5
5
LIVE Malta - Engeland 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malta - Engeland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Malta - Engeland
Opstellingen Malta - Engeland

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Malta - Engeland

Malta en Engeland spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Igor Pajač en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Malta en Engeland elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Malta 0
Winst Engeland 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Malta op een 5e positie staat, terwijl we Engeland terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Malta - Engeland Opstelling Malta Opstelling Engeland Live Malta - Engeland Live Malta - Engeland kijken Malta - Engeland kijken Live Malta - Engeland stream Malta - Engeland Fox Sports Nabeschouwing Malta - Engeland Uitslag Malta - Engeland Statistieken Malta - Engeland EK Kwalificatie 2024 Malta - Engeland wedden Malta - Engeland gokken Malta - Engeland Unibet