Nabeschouwing Noord-Ierland - Finland (0-1) || EK Kwalificatie 2024

Zondag 26 maart 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Noord-Ierland het zondag 26 maart 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Finland. De wedstrijd wordt gespeeld in Windsor Park in Belfast.

Via de Noord-Ierland - Finland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Noord-Ierland - Finland (0-1)

Het EK Kwalificatie duel tussen Noord-Ierland en Finland is onder leiding van scheidsrechter Ivan Kružliak geëindigd in een 0-1 overwinning voor Finland. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Noord-Ierland - Finland
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
8
8
Schoten op doel
1
2
Aanvallen
118
106
Gevaarlijke aanvallen
79
41
Passes
349
485
Overtredingen
17
16
Buitenspel
2
1
Corners
5
2
Wissels
4
5
LIVE Noord-Ierland - Finland 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Noord-Ierland - Finland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Noord-Ierland - Finland
Opstellingen Noord-Ierland - Finland

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Noord-Ierland - Finland

Noord-Ierland en Finland spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivan Kružliak en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Noord-Ierland en Finland elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Noord-Ierland 0
Winst Finland 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Noord-Ierland op een 2e positie staat, terwijl we Finland terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Noord-Ierland - Finland Opstelling Noord-Ierland Opstelling Finland Live Noord-Ierland - Finland Live Noord-Ierland - Finland kijken Noord-Ierland - Finland kijken Live Noord-Ierland - Finland stream Noord-Ierland - Finland Fox Sports Nabeschouwing Noord-Ierland - Finland Uitslag Noord-Ierland - Finland Statistieken Noord-Ierland - Finland EK Kwalificatie 2024 Noord-Ierland - Finland wedden Noord-Ierland - Finland gokken Noord-Ierland - Finland Unibet