Nabeschouwing Noorwegen - Schotland (1-2) || EK Kwalificatie 2024

Zaterdag 17 juni 2023 - 18:00 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Noorwegen het zaterdag 17 juni 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Schotland. De wedstrijd wordt gespeeld in Ullevaal Stadion in Oslo.

Via de Noorwegen - Schotland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Noorwegen - Schotland (1-2)

Het EK Kwalificatie duel tussen Noorwegen en Schotland is onder leiding van scheidsrechter Matej Jug geëindigd in een 1-2 overwinning voor Schotland. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Noorwegen - Schotland
Goals
1
2
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
0
4
Schoten totaal
9
5
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
102
74
Gevaarlijke aanvallen
30
36
Passes
543
378
Overtredingen
9
12
Buitenspel
1
0
Corners
2
3
Wissels
5
5
LIVE Noorwegen - Schotland 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Noorwegen - Schotland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Noorwegen - Schotland
Opstellingen Noorwegen - Schotland

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Noorwegen - Schotland

Noorwegen en Schotland spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matej Jug en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Noorwegen en Schotland elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Noorwegen 0
Winst Schotland 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Noorwegen op een 4e positie staat, terwijl we Schotland terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Noorwegen - Schotland Opstelling Noorwegen Opstelling Schotland Live Noorwegen - Schotland Live Noorwegen - Schotland kijken Noorwegen - Schotland kijken Live Noorwegen - Schotland stream Noorwegen - Schotland Fox Sports Nabeschouwing Noorwegen - Schotland Uitslag Noorwegen - Schotland Statistieken Noorwegen - Schotland EK Kwalificatie 2024 Noorwegen - Schotland wedden Noorwegen - Schotland gokken Noorwegen - Schotland Unibet