Nabeschouwing Polen - Albanië (1-0) || EK Kwalificatie 2024

Maandag 27 maart 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Polen het maandag 27 maart 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Albanië. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Slaski in Chorzow.

Via de Polen - Albanië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Polen - Albanië (1-0)

Het EK Kwalificatie duel tussen Polen en Albanië is onder leiding van scheidsrechter Slavko Vinčić geëindigd in een 1-0 overwinning voor Polen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Polen - Albanië
Goals
1
0
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
11
7
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
114
94
Gevaarlijke aanvallen
46
32
Passes
503
404
Overtredingen
21
11
Buitenspel
1
0
Corners
6
3
Wissels
3
4
LIVE Polen - Albanië 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Polen - Albanië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Polen - Albanië
Opstellingen Polen - Albanië

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Polen - Albanië

Polen en Albanië spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Slavko Vinčić en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Polen en Albanië elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Polen 0
Winst Albanië 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Polen op een 5e positie staat, terwijl we Albanië terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Polen - Albanië Opstelling Polen Opstelling Albanië Live Polen - Albanië Live Polen - Albanië kijken Polen - Albanië kijken Live Polen - Albanië stream Polen - Albanië Fox Sports Nabeschouwing Polen - Albanië Uitslag Polen - Albanië Statistieken Polen - Albanië EK Kwalificatie 2024 Polen - Albanië wedden Polen - Albanië gokken Polen - Albanië Unibet