Nabeschouwing Romania - Wit-Rusland (2-1) || EK Kwalificatie 2024

Dinsdag 28 maart 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Romania het dinsdag 28 maart 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wit-Rusland. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Naţională in Bucharest.

Via de Romania - Wit-Rusland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Romania - Wit-Rusland (2-1)

Het EK Kwalificatie duel tussen Romania en Wit-Rusland is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 2-1 overwinning voor Romania. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Romania - Wit-Rusland
Goals
2
1
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
20
10
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
131
87
Gevaarlijke aanvallen
70
50
Passes
434
414
Overtredingen
12
12
Corners
9
0
Wissels
5
4
LIVE Romania - Wit-Rusland 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Romania - Wit-Rusland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Romania - Wit-Rusland
Opstellingen Romania - Wit-Rusland

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Romania - Wit-Rusland

Romania en Wit-Rusland spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Romania en Wit-Rusland elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Romania 0
Winst Wit-Rusland 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Romania op een 2e positie staat, terwijl we Wit-Rusland terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Romania - Wit-Rusland Opstelling Romania Opstelling Wit-Rusland Live Romania - Wit-Rusland Live Romania - Wit-Rusland kijken Romania - Wit-Rusland kijken Live Romania - Wit-Rusland stream Romania - Wit-Rusland Fox Sports Nabeschouwing Romania - Wit-Rusland Uitslag Romania - Wit-Rusland Statistieken Romania - Wit-Rusland EK Kwalificatie 2024 Romania - Wit-Rusland wedden Romania - Wit-Rusland gokken Romania - Wit-Rusland Unibet