Nabeschouwing Wales - Armenië (2-4) || EK Kwalificatie 2024

Vrijdag 16 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Wales het vrijdag 16 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Armenië. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Wales - Armenië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wales - Armenië (2-4)

Het EK Kwalificatie duel tussen Wales en Armenië is onder leiding van scheidsrechter Georgi Kabakov geëindigd in een 2-4 overwinning voor Armenië. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Wales - Armenië
Goals
2
4
Balbezit
56%
44%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
5
Schoten totaal
18
11
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
119
86
Gevaarlijke aanvallen
67
33
Passes
471
370
Overtredingen
4
8
Buitenspel
1
0
Corners
2
3
Wissels
5
4
LIVE Wales - Armenië 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wales - Armenië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Wales - Armenië
Opstellingen Wales - Armenië

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Wales - Armenië

Wales en Armenië spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Georgi Kabakov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Wales en Armenië elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Wales 0
Winst Armenië 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wales op een 2e positie staat, terwijl we Armenië terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Wales - Armenië Opstelling Wales Opstelling Armenië Live Wales - Armenië Live Wales - Armenië kijken Wales - Armenië kijken Live Wales - Armenië stream Wales - Armenië Fox Sports Nabeschouwing Wales - Armenië Uitslag Wales - Armenië Statistieken Wales - Armenië EK Kwalificatie 2024 Wales - Armenië wedden Wales - Armenië gokken Wales - Armenië Unibet